perjantai 30. toukokuuta 2008

Nyt se on taas yksi vuosi lusittu

Setting Orange, 4. Confusion, 3174.
Jep, tänään on sama päivä kuin eilen. Ajantasaistin sisäistä diskordianistista kalenteriani ja se tuli siihen tulokseen, ettei ihmiskunta ole tänään oikeassa mielentilassa juhlimaan Mojon päivää, joten tänään ei vain voi olla viides päivä. Oliko sen Lestatin koiran nimi muuten Mojo? No huomenna kuitenkin juhlitaan Pyhän Dr. Van Van Mojon päivää. Hän on tunnettu suotuisista vaikutuksistaan kaaosmagiaan, joten yrittäessäsi loitsua (esimerkiksi kalkkunakirousta) kannattaa kutsua hänen henkeään olemaan läsnä lausumalla hiljaa "Vanvan Vanvan Vanvan Vanvan Vanvan Vanvan Vanvan Piru Vie Lopeta Tuo Jo!"

Mutta viimeinen koulupäivä tänään kyllä on. Aika hauskaa. Meillä on joku monikulttuurisuusaiheinen teemapäivä, joten aamupäivästä katsottiin jännä lyhytelokuva ja sitten tehtiin kaikkia pakolaisuuteen liittyviä eläytymisjuttuja ja muita. En joutunut kuin vankilaan. \o/ Piti kuvitella että Suomessa tehdään parhaillaan vallankaappausta ja tehdä päätös jättääkö kaikki paperille listaamansa rakkaat asiat, ihmiset ja haaveet paetessaan. En olisi jättänyt. Useimmat kai selvisi ilman että mitään tapahtui tai lähtivät pakolaisiksi, mutta minulle sattui sitten linnanakki. No kyllä sitä porukkaa toisaalta myös lakosi joten huonomminkin olisi voinut sattua.
Jossain vaiheessa kaikkien oppilaiden piti (tai olisi pitänyt) letittää tukkansa (en ole ihan varma miten se liittyy mihinkään) pienille leteille, joten minulla on nyt ihQpinkeillä nauhahörhelöillä sidotut saparot joissa on itsestään purkautuvia lettejäkin. @%&§$# Jenna. :P Loppupäivästä mentiin keräämään roskia Punkaharjun karuilta kujilta, eli oikeastaan suurin osa porukasta liukeni omille teilleen. Sitten keittäjät lykkäsi shitloadin keksejä ja pillimehuja kaikille jotka oli jääneet dataamaan sen sijaan että odottaisivat linja-autoa pihalla puoli tuntia.

Ja katsoin eilen sen Plan 9 from Outer Spacen. Olen oikeastaan pettynyt, se ei ollut ollenkaan niin huono kuin sen piti olla. (Ehkä tuo nimenomaan on se jippo, koska kaikkein huonoimpia ovat ne elokuvat, joilla ei ole edes äärimmäisestä huonoudesta johtuvaa kalkkuna-arvoa.) Tiesittekö, että ihmiskunta keksii minä hetkenä, että auringonvalo koostuu atomeista jotka voi räjäyttää, ja että tuo kyseinen teko tuhoaisi kaiken mihin auringonvalo ulottuu, eli koko maailmankaikkeuden (!)? Hirveää, kyllä. Ja jostain epäilemättä järkevästä syystä kuolleiden herättäminen ilmeisesti auttaa asiaa.
Vampiran (joka oli muuten suomalainen, ja kuoli tässä äskettäin) roolisuoritus oli kertakaikkisen loistava, koska vaatii valtavasti taitoa kulkea eteenpäin kädet ojossa kauheasti mulkoillen. Se on niistä kulmakarvoista kiinni! Elokuvaa mainostettiin myös kovasti Bela Lugosin (ehkä tunnetuin Draculan näyttelijä) nimellä. Lugosi kuoli kuitenkin morfiinitokkuroihinsa kesken kuvausten eikä heille jäänyt kuin pari minuuttia hänen esiintymistään. Se on onneksi käytetty hyödyksi; sama kohtaus jossa hra Dracula ilmestyy metsästä, levittää viittansa ja on synkkä toistuu pari kolme kertaa. Hienoa hienoa.

Ei kommentteja: