sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kesäfuckin'loma!

Pungenday, Confusion 7, 3174

Ha.

Olen lomalla.

Olen niin lomalla etten voisi olla enemmän lomalla vaikka olisin eläkkeellä. Koska eläkkeellä olevat ei ole lomalla vaan eläkkeellä, luulisin. Mutta ei se kyllä tähän liity.

Ja mihin olenkaan ensimmäiset kallisarvoisen lomapäiväni tuhlannut?
Toissapäivänä oli Panun lakkiaiset, eipä siitä kovin paljon sen enempää. Ruusupensaissa hypittiin ja voileipäkakkua oli liikaa. Vielä kun sen todistuksenkin saisi postissa, kun tuon takia en päässyt kevätjuhlaan.

Eilen heräsin yhdeltätoista ja aioin maalata. Ihan tosi, sain ihanat rakkaat vesivärinikin kaivettua kaapista ja puhdistettua pölyistä. Aikoihin ei ole ollut aikaa pitää kunnon maalausmaratoneja, leikkiä väreillä vaikka kolmeen yöllä jos siltä tuntuu, joten ajattelin ottaa vahingon takaisin nyt. Ikävä kyllä [tekosyitä joiden varjolla voin oikeuttaa sen, että istuin koneella].

Mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, tai jotain sinnepäin, koska kyllä minä jonkinlaista luovuutta kuitenkin käytin ja ainakin punaista vesiväriä. Sain jostain äkillisen inspiraation, hain kellarista jonkun pehmolelunallen ja tuunasin siitä paljon söpömmän. No, söpö ei ehkä ole oikea sana, mutta se onkin osa tämän vuoden ropecongoottiasuani, jos niin hyvin käy että sellaisen ehdin jossain vaiheessa kasata. Jos en, se roikkuu mukana muuten vaan. Omg kawaii!


Juuri nyt minun pitäisi teknisesti ottaen olla siivoamassa huonettani että voisin maalata jossain muualla kuin sängylläni, mutta niin aina, niin aina. Ajattelin siivota sen perusteellisesti ja raahata kaiken tarpeettoman kellariin. Ja ajatushan on tärkein, eikö?
Ehdin jo kaluta kirjahyllyä jonkin verran ja löysin muun muassa ikivanhan tarinan velho Reijo Rääväkäisestä. Pitää kirjoittaa uudestaan tässä joskus, se oli paitsi keskeneräinen myös aika huono. Ninjatonttusarjakuvan löysin myös, ja sekin on kesken, samaten Risingissakin julkaistu Syyssielu. En ole löytänyt yhtään valmista teosta koko päivänä ja se on vähän masentavaa. Enkö tosiaan ole saanut aikaan muuta kuin keskeneräisiä ja keskinkertaisia tarinoita? Möyh. Niin, eihän sitä voi olettaa että pari kolme vuotta sitten kirjoitetut räpiköinnit olisivat heti olleet maailmankirjallisia mestariteoksia, mutta ettei niistä yhdelläkään ollut edes loppua. :/
Siivoaminen masentaa. Hail Eris.

Muuten, muistaako joku vielä tämän? :P

Ei kommentteja: