tiistai 27. toukokuuta 2008

Äääh

Pungenday, 2. Confusion, 3174

(Niin, ja tuo Talkkarin englannintaminen oli sitten tehty sillä Googlen ratkiriemukkaalla kääntämisjutulla. :P)

Harmittaa kyllä ihan julmetusti puolentoista kilometrin juoksukoe minkä tänään vapaaehtoisena räpiköin. Syksyllä aika oli jonkin verran yli seitsemän minuuttia, nyt taas 8.20. Ärh, en tykkää yhtään, varsinkin kun olin koko talven ulkoiluttanut pentua, rampannut ahkerasti dojolla ja saanut kuntoni aika hyväksi, mutta jostain ihmeellisestä syystä viimeiset neljä viikkoa lähinnä kirjoittanut, datannut ja muuta ei-niin-liikunnallista. Jos olisin vähän useammin käynyt harkoissa ja jatkanut sitä koiran kanssa lenkkeilyä, olisin ehkä, ehkä saanut aikaani jopa parannettua, mutta ei.

Angstia.

No jaa, enköhän minä tuosta yli pääse kuitenkin. Ihan kohta on kuitenkin kesäloma, olisi se aika palloa kuolla nyt. Mutta ensi syksynä, hitto vie, vedän sen alle viiteen minuuttiin. :P Eh, no ehkä kuuteen ja puoleen. Olkoon tuo nyt jonkinlainen tavoite (jonka kuitenkin unohdan mutta ei se mitään).

Hitto. Heti kun kesäloma alkaa, pitäisi riparille jaksaa mennä. Hemmetin kristityt keksii aina jonkun tavan pilata kunnon diskordianistiriparilaisten vapaapäivät, joko niillä pakollisilla sunnuntaikirkoilla tai kesälomaleireillä. Uskontunnustuksessa voisi ihan kylmän viileästi vain todeta jotain sen suuntaista kuin "En, en kyllä oikeastaan. Ei pahalla. Got cabbage?" (Vielä parempi jos saisi jonnekin kätkettyä kaalin jonka voisi vetää esiin.)
Onneksi minun uskontoni ei kiellä minua lukemasta täysin valheellista uskontunnustusta kirkossa, eikä kyllä pahemmin tekemästä muutenkin aika lailla mitä huvittaa. Voisin kaalin sijasta ottaa sinne purjon ja lyödä itseni korkeimman omakätiseksi vaikka Purjotuskunnan Korkea-Arvoisimmaksi Ritarittareksi. Siinä alttarilla. (Ei kyllä Jeesus arvostaisi. Ehkä jätän väliin kuitenkin.)

4 kommenttia:

Cara kirjoitti...

Ainahan ne pilaa kunnon diskordianistilapsosten kesäloman.

Paitsi minä en ole sellainen, mutta ne pilaa silti.

Urgh.

3-11.6, lukittuna pimeään, kylmään koppuun raamatun kanssa.

Voihan... ******.

Cara kirjoitti...

Ainahan ne pilaa kunnon diskordianistilapsosten kesäloman.

Paitsi minä en ole sellainen, mutta ne pilaa silti.

Urgh.

3-11.6, lukittuna pimeään, kylmään koppuun raamatun kanssa.

Voihan... ******.

Cara kirjoitti...

Taas tuplapostaus! :S

Urgh. Anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mistäs lähtien rippikouluun osallistuminen on pakolista ollut? Ei ne kristityt sinua sinne väkisin ole viemässä. Ihan itse/yhdessä vanhempien kanssa päätös rippikouluun osallistumisesta tehdään. Nyt saattaisi olla peiliin katsomisen paikka.

Ja jos tuntuu, että et rehellisesti voi uskoasi tunnustaa, jätä menemättä konfirmaatioon. Ei se ole mikään automaatio rippikoulun jälkeen, vaan mahdollisuus, johon saa oikeuden rippikoulun suoritettuaan.