maanantai 19. toukokuuta 2008

RisingLarp I: Hirtetyt bardit


Setting Orange, 67. Discord, 3174.

[Ja varoitus: Tämä teksti sisältää pitkästyttävää ihkutusta joka liittyy musiikkiin jota ainakaan sinä et luultavasti kuuntele. Skippaa jos siltä tuntuu. Mutta tuo laulu on tavallaan jännä, vaikkei raskaampaa puolta edustakaan. Ja sopii mielentilaan. Ja missä pirussa on vika kun se ihkutus alkaa jo ihkutuksesta varoittavassa tekstissä.]

Hitto, olen luukuttanut kolme päivää putkeen suunnilleen pelkkää Emilie Autumnia. \,,/ Sattumanvaraisten mesekontaktien kautta löytää parhaat bändit, (paitsi jos lasketaan se maanisdepressiivisenkuuluisa POEEn foorumi, jolta löytää ainakin jännyyksiä.) Ja joku hullu on vielä pistänyt varmaan koko Emilien tuotannon Youtubeen, aika jännä harrastus silläkin kieltämättä. Monenlaisia mielipuolia sitä löytyy, mutta tekee se kieltämättä elämästä helpompaa kunnes saan jostain levyn.



Ahahaa, mutta ette voi valittaa tuosta sen I Lost My Heart to a Starship Trooperin jälkeen, ettehän? Tuo sentään on musiikkia. Mistä muistuikin mieleeni, että nyt on tehty tutkimusten pohjalta todistetusti maailman kauhein laulu. (<-linkki) Tilastot väittävät, että maailman väestöstä alle 200 pitäisi siitä. (En tiedä mitä minusta kertoo, että kuuntelen kolmatta kertaa.) Se kestää siis 25 minuuttia ja sisältää muun muassa oopperasopraanon räppiä, lapsikuoroja ja säkkipilliä. Sanoituksetkin kertovat muun muassa cowboysta ja joulusta. Hieno kappale. Eh.

Hmm. Olen sitten pelinjohtajana Risingshadow'n larpissa. Kaikkeen sitä sotkeutuu kun vanhaksi elää. Sinne otetaan kyllä pelaamaan muitakin kuin risinglaisia, joten promoanpa tässä sitäkin. RisingLarp - vain netissä on kivempaa!
Nyt voit muun muassa...
... pelata fareinia: kaljuksi vaan ja kuudes sormi vaikka lateksista, sininen väri on helppo propata!
... kirjoittaa hahmosi itse ja luultavasti myös tiskata omat astiasi pelin jälkeen! (Siinä tapauksessa että niistä on jotain jäljellä).
... Oikaista suon poikki ja kyllä, uskomatonta mutta totta, kastella sukkasi!
... nukkua käpyjen päällä teltassa, joka melkein pitää vettä, kahdenkymmenen larpparin vieressä(/alla)!
... osallistua jo ennen peliä keskusteluun siitä, missä, milloin ja miksi larppi järjestetään, pitäisikö larpille perustaa oma alueensa, miksi arvoitustopic lukotettiin ja onko uuskumma virallinen kirjallisuusgenre!
... ja ennen kaikkea, Risingin viimeisimmistä suuntauksista päätellen, löytää myös ihQraXuPoXupitkätukkalarppaajapoikaystävän!
Tilaisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä!

Noei. Vakavasti ottaen siitä on kyllä tulossa ihan asiallinen peli, kait. Vielä kun se sattuisi sellaiseen aikaan että olisi mitään mahdollisuutta päästä paikalle, ensi kesä kun on tosiaan aika täynnä niin larppien kuin muidenkin hörhöytymisten suhteen, kuten kaikkialla muistan angstata. Pitää varmaan se yksi koettaa nakittaa sinne ja muutenkin, ei saanut vielä hirveän montaa osallistujaa ainakaan. (No eihän niitä nyt välttämättä niin paljoa tarvitsekaan, voi pienellä piirillä olla hauskempaa vaikka olen tottunut niihin Ruotsin peleihin. Mene ja tiedä, mutta ei kyllä tule larppaamisesta yhtään mitään jos kukaan ei edes valita märkiä sukkia. *Hymy* Vahtitorni puuttuu kylläkin. [Äh, ei mitään ;P])
Ai niin, linkki.

2 kommenttia:

Cara kirjoitti...

Kerrankin blogin loppu on täyttä asiaa. :p (Ylensä se sinun jutuissasi menee aina vaan paremmaksi ja kauemmaksi aloitusaiheesta loppua kohden, mikä ei sunkaan ole huono, ei. ^^)

Onko se ihQraxupoksupitkätukkaridinglarpparijuttu sinun tavoitteesi? :p

-Xar

Reikall kirjoitti...

Haa, kiitos.

Eh, en tiedä. Ei se ehkä larppiurani suhteen ihan päätavoite ole, mutta ei minulla mitään sitä vastaankaan ole. :P