tiistai 13. toukokuuta 2008

Prickle-Prickle, 61. Discord, 3174.

Tätä on nyt vähän hankala kirjoittaa, lähinnä koska istun lattialla kannettavan kanssa ja muuan nimeltämainitsematon Goatsekommando istuu vieressä ja änkeää syliin/näppäimistölle heti jos sitä ei rapsuta. :P Eikä se enää ole ihan pieni pentu.

Muttaniin, hah! Sain sentään yhden ninjapiraatin tehtyä, vaikka muuten laiska olenkin. Öö, minulla on... kiire. Aivan, minulla on ihan hirveä kiire, huomenna sukelluskurssin teoriakoe ja koulussa vielä kolme koetta tällä viikolla. (Äläkä nyt kysy miksi sitten istun koneella piirtämässä sarjakuvia.)
Tuo näyttää aika erilaiselta kuin aiemmat osat, koska jonkinlainen kehitys juonellisten sarjakuvien piirrostyylissä on ikävä kyllä yleensä pakollinen. Hmm, ei tuokaan kovin kehittynyttä vielä ole, mutta hei... ainakin siinä on värit. Se oli pakollista valomiekkojen takia.




Taidan jättää sen vapusta kertomisen taas vuoden päähän, ihan turha sitä on enää kovin yksityiskohtaisesti selostaa. Hauskaa oli, taikkarilaisiakin löydettiin lopulta ja Petterin luona on parhaat bileet. <- sarkasmia tuo viimeinen. No hei, Eräjorma kakkonen on hieno peli ja Eerokin oli neljältä aamulla melkein selvä. "Om nom nom!" ;P (On ne Panun tuttavat hauskaa porukkaa, outoa ainakin)

Olen ikionnellinen. Espoolaisen kaverin espoolainen kaveri tekee sosiologian kyselyitä larppaamisesta ja sanoi että saan kirjoittaa niin pitkiä vastauksia kuin haluan! Ei kyllä ikinä kannattaisi lähettää haastatteluja ihmisille jotka ehkä mahdollisesti saattaisivat vaikka pitää kirjoittamisesta. :P Nyt olen sitten pohtinut rakkainta harrastustani enemmän tai vähemmän syvällisistä näkökulmista, tullut ajatelleeksi kaikenlaisia uusia puolia siinä ja muutenkin päässyt selostamaan näkemyksiäni Suomen larpskenestä. Todellisuus ei ehkä ole leipälajini, mutta kaikenlainen selostaminen kyllä onnistuu, etenkin jos aihepiiri on larppaus. ^^
Huono puoli tosin on, että jos jään kirjoittamaan romaania vaikkapa aiheesta "Liittyvätkö larppausroolisi oikean elämän rooleihisi", tulee helposti unohdettua, että minulla on oikeasti a shitload of kokeita edessä. -_- No, aina ei voi voittaa. Ja jos en kirjoittaisi tuota, kirjoittaisin kuitenkin vain sitä peliarvostelua elämästä, joten kokeisiin lukeminen on tuhoon tuomittua joka tapauksessa, eikö?. Real life might have good graphics, but have you ever tried to hide a loot sack under a tree? And the plot really sucks, compared even to Sonic the Hedgehog.

Ai niin, ja muuan pitkään suunnitelmissa ollut sarjakuva, jonka nimi arvoituksellisesti ja okkultismia enteillen on Ahvenliuotin, alkaa nyt ja loppuu joskus. Tähän minulla on juonikin valmiina. Ja kyllä, sekin on tehty huolimattomasti Paintilla, koska minulla ei ole skanneria vaan kiire.

Ei kommentteja: