maanantai 4. helmikuuta 2008

Setting Orange, 35. Chaos, 3174.

Ei jaksa.


Asdf. Asdfasdfasdfasdfasdf. Assssdf!

Argh.

Eikö kenestäkään muusta ikinä tunnu siltä, että on sekä liian paljon tekemistä että liian paljon aikaa? Helv... Minulla on Tylsää. Edes mangoanimaation katsominen ei piristä, vaikka tuijotin sitä kymmenen minuuttia. Ja sitten kun on vielä Asioita, Jotka Pitäisi Tehdä, ja Eräät, Jotka Yrittävät Tehdä Elämästä Mahdollisimman Vaikeaa. Huoh. On tämä taas yhtä tervanjuontia, pääsisi edes kuunvaihteessa larppaamaan Tukholmaan viikonlopuksi. Ja olisi edes se yksi siellä. Tai sataisi vaikka hammasharjoja.
Jotenkin ei jaksa odottaa, että kesällä pääsee Ropeconiin/Ödesväviin/Ilosaareen/Tuskaan (?) ja Norjaankin kait. Muuten kesä on aika syvältä, mutta kun talvella ei tapahdu mitään. Ikuisesti ei jaksa lukea vampyyriangstia, kirjoittaa novelleja tai melankolisia runoja, eikä välttämättä edes istua koneella. Asdffff. No, Risingshadow'n seuraava joensuumiitti on kait sovittu kuudennelletoista päivälle, että jotain odotettavaa lähitulevaisuudessa sentäs.

Aurinko lämmitti tänään selkää. Hrrh.

Tämä on näitä päiviä, jolloin mennään peiton alle ja kuunnellaan Tender Trip on Earthia repeatilla niin kovaa että voi vähän aikaa uskoa ettei mitään muuta ole edes olemassa.

...Tai Roninia.

Sigh.

Äh, hitto, koiran kanssa menen kyllä lenkille kuitenkin. Prkleen endorfiinit

(On taiteellista jättää piste pois viimeisestä lauseesta, jos siinä kirotaan jotakin)

Ei kommentteja: