maanantai 16. kesäkuuta 2008

Jesus approves: quality check passed

Boomtime, Confusion 23, 3174

Se on nyt sitten konfirmaatiokin ohitse. Kivaa oli sielläkin kun Marjaanan saarnat on mitä on (KebabKabum! Anarkistisin pappi jonka tiedän ^^), laulettiin jeesuslauluja (ylläri) ja öylätissä oli kovin tyylikäs Jeesuksen kuva. Kunpa olisi ollut helpompaa olla repeämättä nauramaan. Onnistuin kuitenkin, vaikka ehkä näyttikin vähän oudolta. Eikö ketään muuta edes hymyilyttänyt? Se oli hulvaton kuva! :P
Juhlat sitten jatkui, voileipäkakkua oli olemassa ja yöllä pelattiin Myrskyn aikaa kummin lasten kanssa. Pienille oli hauska johtaa peliä kun niillä oli väsyneenäkin ideoita ja Mothin hahmo oli loisto. (Kalastajatyttö joka kiroilee, perkaa kalaa ja iskee kaupungin vartijoita. No iski ainakin sen yhden.)
Ja <3^23 uusi kamerani. ^^
(Rarelle ja Jennille kiitokset onnitteluista, en muistanut vastata kumpaankaan viestiin. Pitäisi edes välillä keskittyä todellisuuteen. -_-)

Ai, ninjapiraatit on päivitetty tässä pari päivää sitten, mutta en taida niitä tänne pistää enää kun löytyvät kuitenkin tuolta. (Ja olen edelleen sitä mieltä, että joskus kyborgi Makkonen tekee comebackin tänne. Mutta ne verenhimoiset leivänpaahtimet...)

Minut valtasi tänään kovin kummallinen olo.
Istuin Retretin myymälän varaston laattalattialla tuijottamassa hillopurkkeja. Lattialla siksi että siellä on viileää, hillopurkkeja siksi että... No, en nyt ole ihan varma. Kaipa ne olivat kiinnostavia. Muttakuitenkin.
Tahdoin ihan välttämättä polttaa lippalakkeja. Tuollaisia päättömiä tuntemuksia tulee aina välillä, mutta jotenkin tuo ei käy millään tavalla järkeen. Onhan asioiden polttaminen toki hauskaa, mutta että lippalakkeja?
Päätin, että tässä oli kyse lapsuuden traumoista, koska olin joskus ihan pienenä keräillyt lippalakkeja. Ehkä ne jollain tapaa symboloivat sitä kuinka lapsena olin kouluni ainoita suomea puhuvia ja tuppasin jäämään ulkopuolelle naruhyppelyissä, salaisuuksissa ja kaikessa muussakin; niinpä keräilin lippiksiä. Mutta ei, tuo ei ole kovinkaan pätevä selitys, koska olin ihan tyytyväinen elämääni ja muutamaan hyvään ystävään suuren kaveriporukan sijasta, joten ei minulle tietääkseni traumoja jäänyt. Seuraavaksi mietin, olisiko tässä nyt kyse Erisin johdatuksesta. Ehkä hän haluaa, että poltan lippiksiä. Mutta mitä kaaoksen jumalattarella olisi lippiksiä vastaan? Ei sitä kyllä voi koskaan tietää. Seuraava kysymys onkin, että minkä takia minun pitäisi polttaa lippiksiä vain siksi, että joku randomilla toimiva jumaluus tahtoo minun tekevän niin. Eihän siitä tule mitään jos Eris päättää kaikista maailman asioista.
Menee hankalaksi tämä. Mutta löysin kaapistani pari jostain ilmaiseksi saatua lippistä ja menen tässä kohta takapihalle polttamaan ne. Ehkäpä koen sen jälkeen vaikka valaistumisen tai jotain, koska tuntuu ihan siltä että lippiksiä pitäisi polttaa.

Ei kommentteja: