tiistai 17. kesäkuuta 2008

Men nu så är du den värsta bergatroll

Pungenday, Confusion 22, 3174

Argh.
Näin viime yönä elämäni pahimman painajaisen. Luulin, ettei mikään menisi enää pahemmaksi kuin se kuusivuotiaana näkemäni musta käärme -juttu, mutta nyt en edes herännyt heti.
Niin. Siinä unessa Ropecon oli peruutettu ohjelman puutteen takia. Erisille kiitos en kävele unissani tai muuta, muuten olisin varmaan oikeasti loikannut läheiseltä sillalta kivillä täytetyt kumisaappaat jaloissani.
Tämä varmaan johtuu siitä, ettei ohjelmasta ole nettisivuilla tiedotettu mitään. Mutta eihän se tarkoita mitään, eihän? Tulen menettämään yöuneni tämän takia vielä moneen otteeseen jos ne ei kohta ota sitä ohjelmaa kaivataan -ilmoitusta pois sieltä. Edesvastuuttomat turjakkeet! Jos mielenterveys on kyseessä, älä ikinä luota joukkoon larppareita.

Pitäisiköhän vetäistä tukka violettisinimustaksi. Tai ehkä violetti ja musta riittää. Eh. Olen vähän huolissani omasta goottiutumisestani, se on viime aikoina yltynyt lujaa vauhtia. Olenhan minä jo vuosia pukeutunut lähinnä mustaan ja jäänyt kettingeistäni kiinni tuoleihin ja vaikka minne, muttahmm... Se hame jonka äskettäin ostin on jo melkein lolitatyyliä. Jos joskus hankin sellaisen pitsipäivänvarjon, saatte tökätä minua sillä silmään tai jotain. (BackStreetillä oli kyllä aika tyylikkäitä. *läimäyttää itseään*)
No, vaikka muuten olisi miten paljon angstikajalia ja -kynsilakkaa, niin mustaa huulipunaa en sentään vielä käytä kuin viime vuoden Ropeconissa. Ja conia ei ikinä lasketa.


Oi, löysin tämän!

Nyt tiedän mitä ne ruotsalaiset on laulaneet kaikissa muistamissani larpeissa illasta aamuun. En ikinä saanut selvää enkä muistanut tuosta sellaista pätkää, että olisin Googlella löytänyt, ja nyt sattumalta törmäsin siihen Sólstafirin videon kautta. Vikipeedia tietää kertoa, että kyseessä on vanha kansanlaulu peikosta, joka tahtoo ihmiseksi menemällä naimisiin herra Manneligin kanssa, mutta tämä tahtoo kristityn naisen eikä vuorenpeikotarta. Aika mälsää. ;_; Mutta sävel on ihana ja täynnä muistoja, ja tuo livenä esitetty raskaampi versio on julmetun hieno.

3 kommenttia:

Jiri Toivio kirjoitti...

Hei, tuo on oikeasti aika viehko kappale. Mukavaa keskiaikafiilinkiä.

Sinulla on hieno blogi. Ja älyvapaat jutut, jotka luen ehdottomasti plussaksi.

- Dark Clark Risingista

Miikael Kosmos kirjoitti...

Vittu oikeesti mikä siinä ropeconissa niin kiehtoo? Ensimmäisenä kerralla oli vain wow eikä tajunnut mitään, toisella oli menossa mukana, kolmannella kaikki oli jo tuttua ja väsymys ja bofferoinnin semifinaali iski. Jo sunnuntaina lähdinkin sitten iskemään tyttöjä.

Minulla nykyään sotahuuto on ropeconin yläpuolella. Ei siellä conissa oikein koskaan saa mitään aikaiseksi tai tehdyksi. Sotahuudossa sentään voitetaan sota... Eikun.

Pitäisi varmaan ensi vuonna jotain ohjelmaa sinne coniin mennä värkkäämään, tai sitten järjestyksenvalvojaksi. Jotain uutta.

Reikall kirjoitti...

Kiitoksia. Keskiaikainen älyvapaus kunniaan. *Hymy*

Ja Miksu sinä et oikein hallitse näitä Ropecon-asioita. Tai sitten et vain asu Punkaharjulla. Mutta jos ne päästävät sinut järjestyksenvalvojaksi, niin varastan radiopuhelimesi.
Ai niin, ja jotain uutta: mikset iskisi poikia tyttöjen sijaan jos kerran on tylsää?