torstai 26. kesäkuuta 2008

Erm...

Boomtime, Confusion 31, 3174

Jaa.
Tukkani on violetti. Kaikkea oppii.
Kyllä se varmaan haalistuu aika nopeasti (toivottavasti punaiseksi, vaikka harmaa olisi aika eeppinen väri myös), mutta juuri nyt pidän hiuksistani. [Teinisydämiä]
Hetken mielijohteesta toteutettu teko, vielä ei kaduta yhtään mutta katsotaan.

Muutaman päivän takainen angsti on aika lailla hälvennyt, kuten yleensä käy. Loppujen lopuksi, jos elämän tapahtumat pyöristää lähes mille tahansa tarkkuudelle, ~ kaikista elämän tapahtumista selviää hengissä. (Aiheeseen melkein liittyvä)
Onhan tässä nyt vielä paljon setvittävää, mutta ainakaan toistaiseksi en jaksa täällä sitä kaikkea purkaa. Plus mieliala on yleisesti ottaen kohtalaisen hilpeä: työt on loppu, postissa tuli kaksi Machinae Supremacyn levyä, larppiin on kotisivujen laskurin mukaan 24 päivää (huomenna 23, että nih! Taas todiste siitä, että diskordianismi on kiistatta oikeassa) ja Ilosaareen ja Ropeconiin x ja y (ei jaksa laskea kun on ajantaju muutenkin hukassa :P) ja katsoin eilen pitkästä aikaa kaikkien aikojen ehkä ihanimman, parhaan ja ennen kaikkea gooteimman elokuvan. Ei, se ei ole Atlantis, olkoonkin että Milo edustaakin synkeää hautausmaaromantiikkaa vallan mainiosti, vaan The Crow.
Ihananhan siitä tekee, ainakin näin semianorektikkopitkätukkiin viehtyneen goottitytön näkökulmasta tietenkin a) yhdistelmä Brandon Lee-corpse paint-nahkatakki-katedraalinkatto, ja b) se varis. Muttajoo. Loistava elokuva, sisältää paljon sadetta, tarpeetonta väkivaltaa ja katanoita. (Ja Brandon Leen!)

Ja löysin vielä siitä Tristanian kappaleeseen tehdyn musiikkivideon. Siitä ei muuten enää paljon gootimmaksi mene, ettäs tiedätte, vaikka söisi samalla salmiakkiautoja.



(<3 3:38)

Ei kommentteja: