lauantai 5. heinäkuuta 2008

Terveisiä jostain

Sweetmorn, Confusion 40, 3174

Jeaah, takaisin interneteissä. Oliko ikävä?
Hyvä, ei minullakaan olisi.

Olin Vaasassa, tai oikeammin sanottuna pienellä Vaasan lähellä olevalla saarenpläntillä nimeltä Raippaluoto. Siellä on (ainakin joskus ollut) Suomen pisin silta, mutta muuten melko tavallinen suomenruotsalainen saarenpläntti. Asuin siellä 2/3 elämästäni, eikä minulla ollut varsinaisesti aikomusta palata sinne, mutta kun the ultimate lapsuudenystävä kysyi tässä joskus että tahtoisinko nille. ^^
Jännää oli, porukka ja koko saari oli muuttuneet aika paljon viidessä vuodessa. Ja Vaasakin oli paljon isompi kaupunki kuin pienenä tajusin, vaikka Wasalandia olikin jokseenkin samanlaista scheißea kuin aina (paitsi Super Spin, jossa sentään tulee viidentoista kerran jälkeen paha olo, ja kummitustalo, jossa ihmiset ilmeisesti säikkyivät minua - pirun uv-valo, eikö ne ajattele gootteja yhtään.)
Lauloin Singstaria. Ja ihan melkein Umbrellaa. Hrrh.
Loppuaika meni sitten Café Arkenissa hengaillessa (ja vieraskirjaan sattumanvaraisia nimiä lisäillessä), uidessa, elokuvia katsoessa, Guitar Herolla leikkiessä, vanhoja tuttuja järkyttäessä ja luultavasti nukkuessakin, vaikka varma ei voi siitä olla.
Jännää miten useimmat alakulttuurit ovat suomenruotsalaisten keskuudessa jotenkin tuntemattomia (no, ainakin tuolla nimenomaisella saarella) - esimerkiksi gootiksi ei minua kutsunut kukaan, kyselivät lähinnä että mistä ostat noita vaatteita - mutta ystävämme emotionaaliset punkrokkarit ne sielläkin porskuttaa. Joku sanoi minuakin emoksi, hitto vie! ;P Ei niitä voi paeta minnekään, saisi muuttaa Siperiaan asti ja sielläkin tulisi jossain vaiheessa joku vastaan. Minä sanon teille, lopunajat ovat lähellä. Ja silleen.

Niinmuuten, 23. elokuuta on tarkoitus järjestää kaikkialla maailmassa yleinen diskordianistien kokoontumis-sähellys-terrori-juttupäivä. Muistakaa se, jos eteenne jalkakäytävälle putoaa kyseisenä päivänä kerrostalon katolta nakki, jossa on paavikortti ja teksti "Remember: King Kong died for your sins!". Ei paniikkia, se ei ole hyökkäys ulkoavaruudesta eikä edes maailmanloppu, vaan vain ja ainoastaan GOATSEMIES LASKUVARJON KANSSA!!1!!

*Krhmh* Niin. Tuota.

Jos joku tätä mahdollisesti lukeva diskordianisti tahtoo miitata jossain kyseisenä päivänä (Helsingissä? Kovin moneen kaupunkiin ei varmaan porukkaa saa), ottakoon yhteyttä minuun tai Panuun/Ranmothiin, me aiotaan ainakin koettaa jotain Pakanaverkon kautta järjestää. Aarnin livekeikka Ranuan jääkarhuaitauksessa? Diskovalot!

(K.)P.S. Kuunnelkaa Machinae Supremacya, ihmiset & goblinoidit. [teinisydän]





Aww, Zeldaa. Youtube 4evahh. :P

Ei kommentteja: