tiistai 1. huhtikuuta 2008

I see salad people


Sweetmorn, 18. Discord, 3174.

Hienoa. Kingdom of Loathing on ilmeisesti aprillipäivän kunniaksi vaihtanut kaiken salaatiksi. Kaiken.
Well fine, ei ihan kaikkea, mutta minun hahmoni on salaattikulho. Ja kaikki sen stuffit hatuista viinapulloihin myös. Kun taistelee hirviöitä vastaan tai muuten seikkailee, täysin sattumanvaraiset sanat korvaantuvat sanalla salad.

"You're fighting a Fluffy Bunny
This is one of salad cute, fluffy salad that populate the Dire Warren. You're salad entirely sure why it's called the Dire Salad, as salad salad imagine any particularly dire circumstances (or straits) coming about because salad these little things.
Nonetheless, it's probably safer to salad salad."

"Whoah, salad? Salad, dude!"

"You're fighting an Oasis Monster
This monster appears salad be a whirlpool from the middle salad an oasis. It probably asked permission from salad salad to salad salad lands salad, then decided to stay and beat the crap out of unsuspecting adventurers. Salad stomps toward you, looking intent on salad it all back to salad. Salad try to figure out what you gotta do, salad you really should've figured that out by now."

"Actually, I think it's not that odd of a salad -- you're just salad."

Ei tuossa ole mitään järkeä. -_- Onhan se ihan jumalattoman hauskaa, että kaikkialla näkyy pelkkiä salaattikulhoja, mutta esimerkiksi chatissa puhuminen hankaloituu hieman, jos mikä tahansa sanoistasi saattaakin olla salad. Ei sillä, porukka ei kyllä puhu siellä muusta kuin salaatista. Kaikki, jotka kirjautuvat sisään, kysyvät ensin "WTF is this salad thingy?" tai toteavat "Ha, I'm salad!" tai jotain muuta yhtä henkevää. Aina välillä joku sanoo lähtevänsä syömään salaattia. Ja äsken kiistelivät siitä, onko salaatissa oleva salaatti lihaa ja voiko lihasta tehtyä salaattia olla olemassa. Joku sankari yritti kääntää sen keskusteluun Legend of Zeldasta, mutta kukaan ei edes vaivautunut vastaamaan, vaan salaattispämmi suorastaan murskasi viestin alleen.

Tosin tuolla on pelottavampiakin sivuvaikutuksia. Kun on parikin tuntia lähinnä seurannut salaattichattia puolella silmällä ja puolella pelannut itse peliä, alkaa tosielämä huolestuttavasti olla täynnä salaattikulhoa. Näkee vaikkapa kauniin kevätauringon pihalla ja ajattelee, että salaatti on kyllä aika kirkasta. Lumihankea katsoessa miettii, mistä jäävuorisalaatti on mahtanut saada nimensä. Ja pelkkä ajatuskin salaatinlehden syömisestä tuntuu suunnilleen samalta kuin joku ehdottaisi [teksti poistettu jottei Duumipeikon ja tätä mahdollisesti lukevien olemassaolevien henkilöiden mielenterveys liiaksi järkkyisi mielikuvien totaalisen kauheuden edessä]

Ei kommentteja: