torstai 3. huhtikuuta 2008

1984 - 2008 R.I.P.

Pungenday, 20. Discord, 3174.

Eieieieieitaas! Stratovarius on hajonnut!

Oh noeees. :/

Eilen sain kuulla ja nyt on angsti päällä. Enhän minä Stratoa kauheasti ole viime vuosina kuunnellut, mutta se oli kuitenkin kautta aikojen ensimmäinen oikea suosikkibändini, sellainen jonka laulut opetellaan ulkoa ja joita kuunnellaan kun maailma on paha, ulkona sataa paskaa ja linja-autossa joku tyrkkää sateenvarjolla silmään pyytämättä anteeksi. *Sigh* Ilman sitä en ehkä olisi alunperin ryhtynyt metallistiksi (no, ainakaan niin nuorena) ja ainakin varhaisteiniangstini olisi ollut huomattavasti angstisempaa. Se oli kaunis päivä kun kymmenvuotiaana sain jostain Elements Pt. 1:n ja Eagleheartin ah-niin-eeppiset kitarasävelet täyttivät huoneeni. Nostalgiaa, nostalgiaa.
Levätköön rauhassa, osasihan tätä kieltämättä odottaa niiden muutaman vuoden takaisten sählinkien perusteella. Tolkin uutta bändiä, Revolution jotakin, en jaksa alkaa kuuntelemaan, enkä luultavasti Kotipellon soolotuotantoakaan pahemmin.

Quotettaisin tähän jotain legendaarista kappaletta, mutta menin lukemaan Libertyn suomenkielisen demoversion sanoitukset ja täytyy sanoa, että niiden jälkeen kaikki muu runous ja lyriikka on kiistatta turhaa.

Eh.

Ai niin. Kyborgi Makkosen kakkosruutu on lähestulkoon valmis. Ette pääse siis siitäkään tyypistä eroon ihan vielä. Ja ninjapiraatti jatkuu tietenkin taas joskus kunhan jaksaa.

Ei kommentteja: