tiistai 11. maaliskuuta 2008

... I Must Be Emo

Setting Orange, 70. Chaos, 3174.

Jeii! Hurraa! Sólstafir on saanut levynsä tehtyä ja julkaisee sen huhtikuussa! *Ikionnellinen* Kyllä tätä odotettiinkin. Jesh. Elämä pelastettu. On muuten hauskaa tekstiä noiden MySpace-sivut, Svavar Austmannin vaikutteina toimivat muun muassa The Burzums, The Darkthrones ja The My Dying Brides. (Joo, lopetan black metal -sisäpiireilyn)

Ja sain aikaan peräti monta ruutua ninjapiraattia.




Jee. Muuten on viime päivinä aika kulunut lähinnä seinää potkiessa, keskeneräisten kuvistöiden sähläämisessä ja muussa kovin kehittävässä. *köhköhKingdomiapelatessakröhöm* (Jooh, ja I Must Be Emo -videoita katsoessa. :P Niihin jää koukkuun, khehee.)

Stop my breathing and slit my throat,
I must be emo.
I don't jump around when I go to shows,
I must be emo.
I'm dark and sensitive with low self esteem,
the way i dress makes everyday feel like halloween.
I have no real problems but I like to make believe,
I stole my sisters mascara so I'm grounded for a week.

My life is just a black abyss,
you know, it's so dark and it's suffocating me.
Grabbing hold of me and tightening it's grip,
tighter than a pair of my little sisters jeans,
(which look great on me by the way)

I play guitar and write suicide notes,
I must be Emo

Hmm. Ensi kesästä saattaa tulla paras ikinä. Tekemistä ainakin riittää, festareita ynnä muuta hauskaa. Ja jos se yksi espoolaislarppari nyt pääsee Norjaan Weave of Faten jälkeen, niin sinnehän me lähdetään. Eeppisin road trip ikinä, heti larpista Tanskaan, sieltä sitten Norjan rannikkoa pitkin jotain Göteborg-Oslo-Trondheim-Tromsø-Kilpisjärvi-juttua ja sitten suoraan Ropeconiin. Voi tulla hauska matka kyllä. Varsinkin kun muistelee viikonloppua Kuhmoisissa, lisää siihen vielä suuremmat univelat, autossa istumisen aiheuttaman tylsistymisen (tylsyys saa tekemään paljon hyvin omituisia asioita, nimim. Minähän en siihen radiomastoon kavunnut), larpinjälkeisen yleisen sekavuuden, leiriytymis- ja kaikki muut olosuhteet, jotka sekoittavat pään melko tehokkaasti. :) (Unohtamatta Tanskan alkoholilainsäädäntöä, rofl.)
Niin. Ja Conin jälkeen on viikko koulun alkuun, se kulunee lähinnä nukkuessa -> kouluun palaaminen tulee olemaan tuskaa. Ei tuskaa niin kuin ninjapiraattimme sisäinen angstissa riutuminen, vaan konkreettista, psyykkis-ruumiillista tuskaa. Tai jotain.

Mutta the hell with it, kesästä tulee loistava. :P

Ei kommentteja: