maanantai 22. joulukuuta 2008

Hei taas

Boomtime, Aftermath 65, 3174

Jaksanpa melkein taas vaihteeksi päivittää tätä, katsokaa ja ihmetelkää!
Niinpä. Ihmeellistä.

Ää, en ole vieläkään hakenut RKTL:n kaikuluotaajan paikkaa, piti aikoja sitten kirjoittaa se, mutta ehkä jonkinlainen joulurauha on suotavissa työnantajillekin. Niinpä joudutte kärvistelemään piinaavassa jännityksessä ilman huisin hauskoja nokkeluuksiani. *Köhkröhöm* Sen sijaan rikon tässä kirjesalaisuutta vielä vähän, koska toinenkin Timo vastasi, tällä kertaa (lahnaton) lahnahenkilö.

Hei
Kiitoksia kiinnostavasta ja hyvin perustellusta työpaikkahakemuksesta. Valittaen minun on todettava, että me emme kasvata ollenkaan lahnoja. Joten sinulla ei mahdollisuutta päästä toteuttamaan elämäntehtävääsi Köyliössä. Talvella ei meillä ole mahdollisuus tarjota muutakaan työtä, mutta kesällä voisi olla mahdollisuus päästä hoitamaan taimenia.

Hauskaa joulua blogin merkeissä!

Timo Junnila
Toimitusjohtaja


Hih. Kohottaa yllättävän paljon uskoani ihmiskuntaan, että osataan ottaa huumorilla asioita.

Miitti oli mainio ja miitin jälkeen alakulotti, mutta nyt ei juuri ja niin. Puintitopicista voivat kiinnostuneet ihmiset & goblinoidit sekä yleisesti sairaalloisen häiriintyneet stalkkaajat käydä lukemassa kaiken, mitä julkisuuteen päästetään, kuten pähkinöitä.
Mitäköhän muuta mainitsemisen arvoista olisin tällä välin ehtinyt tehdä. Äh, ehkä tyydyn nyt toivottamaan teille kaikille oikein mainiota murmelinpäivää ja mitä ikinä nyt vietättekään (joulu lienee aika vahva veikkaus). Pitäkää hauskaa ja tehkää lumilinnoja.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ei ole lunta! :< Tampereella vielä olikin, ja tein lumiukon, lasketaanko se?

Hyvää joulua tai muuta murmelointia. ^^

Morgan B. kirjoitti...

Goblinoid acid on kaunis juoma!

Heha, huumorin voima on toimiva voima. Ehkä alan harrastaa omassakin työnhaussani. Pitäisi kehittää jotain kevääksi, että saan taas junan alle. Koti kaupunki alkaa saada haisevia piirteitä, luultavasti entistä enemmän sulavassa keväässä.

Jiri Toivio kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lesandre kirjoitti...

En tiennyt että minulla on näin paljon kaimoja... Ilmeisesti vielä ihan leppoisaa porukkaa. Pitäisi ilmeisesti järjestää timo- miitti. Pastori varmaan ainakin tulisi.
Pitää varmaan uskoa, että nimi vaikuttaa kantajaansa.

Hauskaa, iloista, mahtavaa, siunattua ja muuten vain loisteliasta loppuvuotta.

-Resspa a.k.a Timo

Cara kirjoitti...

Terkkuja auringosta! (Lumilinnoja, pah pah pah. ;P)

Vahanko tyonantajat ovat nykyaan nykyaikaisia, jos kaksi neljasta vai kolmesta googlettaa hakijan nimella (ja tassa tapauksessa loytaa blogisi). >D osoittaa jotain nyky-yhteiskunnasta, luulen ma.

Valoa pimeyteen, pallopaavalaille joita nain tanaan ja heidan sukulaissieluilleen lahnoille. Siunattu ollos joulun ja uudenvuoden vali, talven pimein ja masentavin (<3) aika.

xar a.k.a. Riikka