sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Punk on pop tai jotain

Pungenday, Aftermath 56, 3174

Angst, enää ei ole papista kuulunut mitään, vaikka lähetin keskiviikkona vastauksen. Uutta terrorismia on ilmaantumassa myöskin aika pian. :P

Hyvä hra Timo Huttunen,

Pyydän mitä vilpittömimmin anteeksi viivästystä. Olen hakenut töitä vuodesta 1823 asti, koska muuten en saisi työttömyystukia, eikä kukaan ole vielä kertaakaan vastannut. En siis huomannut viestiä ennen kuin äskettäin viikoittaisia ananaksen salakuljetuksen tiimoilla liikkuvia sähköposteja tarkistaessani. Olen suuresti ilahtunut vastauksestanne ja siitä, että ette vaadi työnhakijoiltanne turhaa musiikillista osaamista vaan nimenomaan sitä synnynnäistä lahjakkuutta, jota minunkin sieluni suorastaan räiskyy.

Minuun voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon [numeroni], mieluiten kellonaikojen 03:30 ja 05:23 välillä, koska numero ei missään nimessä kuulu ärsyttävälle naapurilleni, joka kuorsaa aivan liian kovaa eikä muutenkaan ansaitse yöunia. Eikä myöskään eksälleni, joka vaati ehdottomasti koiran itselleen, vaikka minä olin kasvattanut sen pennusta asti. Se oli kamalaa.

Käytän puheluissani koodikieltä, koska olen melko varma siitä, että ne nauhoitetaan hallituksen tai ainakin skientologien toimesta, joten toivon ettette ihmettele kun kysyn, onko Jukalla edelleen lainassa se Diablo II, jota en ikinä pelannut läpi.
Tähän vastauksen tulisi olla "Kahdeksastoista kesäkuuta palsternakat uivat ohi."
Tämän jälkeen totean jotain sen suuntaista kuin "Vai niin, vai niin. En olisi siitä ringettemailasta uskonut."
Sen pitäisi hämmentää kuulijoita sen verran, että kanttorin virasta puhuminen kuulostaa sekin Niiden korviin salakieleltä, ja toivon mukaan Ne eivät ymmärrä todellisia tarkoitusperiäni. Siis kanttorin virkaa. Jos Ne saisivat sen selville, kaikki olisi menetetty, jopa vuohet.

Kiittäen,

paavi Herbertina Merrique V


Eilen oli RuskaPunk, tai ei oikeasti ollut, mutta kaikki mikä tapahtuu Sulkavalla ja liittyy punkiin on RuskaPunk. Lähdettiin sinne päivän varoitusajalla kun bongasin julisteen aamupäivästä kaupungilla (syksyllä ne ilmestyivät kaduille vasta kun itse tapahtuma oli ohitse, että ihan edistystä).
On ne nämä pienet punkfestarit aika mainioita, ja tällä kertaa siellä oli jopa ihmisiä niin paljon että moshpitissä oli melkein mahdollisuus saada turpaan ja das polizeihundkin vaivautui vähäksi aikaa paikalle. Tulipa nähtyä myös Kakka-hätä 77, jonka keikka toissavuoden Ilosaaressa jäi väliin, koska punkkarinturjakkeet soittivat ehkä 20 minuuttia ja lähtivät ryyppäämään vähän ennen kuin ilmaannuimme paikalle. Joka tapauksessa hieno bändi.

Seuraava festari näköpiirissä on luultavasti Frostbite 6.-7. helmikuuta, jonne on ainakin tulossa Arch Enemy, ehdottomasti yksi bändeistä jotka tahtoisin livenä nähdä. Angela Gossow on pirun kova jätkä vaikkei jätkä olekaan.
Ja kerrottiinpa jopa että Mayhem olisi saapumassa paikalle, sanoisinko että aika eeppistä. Okei, enää niidenkään keikalla tuskin lentelee sianpäitä, kannatan enemmän Burzumia ja Deadkin on tätä nykyä kovasti nimensä mukainen, mutta hitto, Mayhem kuitenkin. (Moshpit!)

Punkaharjulla on, historiallista kyllä, tapahtunut roolipelaamista. Myrskyn aika on ihan hyvä peruspeli vasta-alkajille ja lisäksi kaikkia untuvikkoropettajia on hetioitis varoitettava Mike Pohjolasta. Koulun välitunneista ja turhuuksista ajan soveltaminen on toki vähän hankalaa, mutta onneksi mahdollisuus on kasaantua aina välillä myös ihmisten luo, vaikka viikonloput olen kyllä aika usein nykyään jossain huishelvetissä.
Tämän lisäksi miittaantumista on jo ensi viikonloppuna ja sittenhän koittaa joululoma ja mikäs sen hauskempaa, voi sitten vaikka nukkua. (Niinpä niin.)

(Ai, ja välillä alakulottaa, kiitos olemassaolosta.)

5 kommenttia:

Jiri Toivio kirjoitti...

Varmaan valaiseva kokemus tuo PuskaRunk, ei kun mikäs se olikaan...

Huttunenhan hämmentyy. Voin vain kuvitella kun hän käärii esiin tulostamansa kirjeet ja lukee ne viattomille riparilaisille/jne. Diskordianistista propagandaa.

Millä osoitteella lähetit nuo kirjeet? Ihanko omallasi? Uskaliasta.

Morgan B. kirjoitti...

Toiset vaan käy keikoilla jne, nih. Täälläkin olisi ollut Sexydead ja Gemini Five, mutta rahattomuus kuristi. Olisin päässyt lohdutuksena ilmaiseksi Antti Tuiskun keikalle, mutta yllättäen jätin välistä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Herbertina,

olen pahoillani sydämettömästä hiljaisuudesta, joka on vallinnut välillämme. Kanttorin hakuaikamme päättyi 12.12., jonka jälkeen pohdimme työryhmänn kanssa keitä kutsumme haastatteluun ja koesoittoon. Olit luonnollisesti suosikkini.

Työryhmän muut jäsenet äänestivät kuitenkin tahtoni vastaisesti, ja kutsuimme haastatteluun ainoastaan ne hakijat, joilla on akateemisia suorituksia mongolilaisesta kurkkulaulusta. Ratkaisu on sikäli perusteltu, että seurakuntamme ylpeyshän on kurkkulaulava kirkkokuoromme. Ah sitä iloa, kun he messussa kauniisti veisaavat: "Agh, grpmpf, hrgrh"!

Toivotan oea edelleenkin työnhaussa, sinulle varmasti löytyy oma paikka tässä maailmassa, jossa voit palvella fantastisilla lahjoillasi!

Siunattua adventin aikaa,

kirkkoherra Timo Huttunen

Lesandre kirjoitti...

Kaikkea jännää löytää kun laittaa googleen "paavi Herbertina Merrique V" joukossa oli jopa ensimmäisenä tämä blogi.
Tuntemattomia ovat googlen tiet.

-Resspa

Cara kirjoitti...

Minä en ymmärrä, miksi Morgan pari kommenttia aikaisemmin sanoi ettei muka mennyt Tuiskun keikalle. Sehän on mahtia, se musiikki. Tunnustan. ;P

Käskettiinkö sinunkin tuoda taskulamppuja?