torstai 10. heinäkuuta 2008

Kirje

... joka lähtee Tavastian palautelaatikkoon mikäli Emilie Autumnin keikka syksyllä on K-18

Sweetmorn, Confusion 45, 3174


Arvoisat yhteiskunnan urpiaisensontakasat, toivon vilpittömästi että kesänne oli sateinen, kurja ja täynnä punkkeja ja pilaantunutta hedelmäkakkua.

En oleta, että kukaan teistä millään tavalla noteeraisi mielipiteitäni tai edes että onnistuisin pilaamaan jonkun päivän, mutta yritetään nyt kuitenkin, koska varmasti ainakin te mitä röyhkeimmin vesititte omani.

Ymmärrän hyvin, että myymällä viinaa saatte paremmat rahat kuin järjestämällä alaikäisillekin sallittuja keikkoja, ja mikäs sen mukavampaa, mutta haluaisin ehdottaa teille seuraavaa: sen sijaan että tekopyhinä esitätte olevanne kiinnostuneita musiikista ja sen tarjoamisesta uskollisille faneille, voisitte rehellisesti lisätä kotisivuillenne vaikkapa tällaisen tekstin:

"Suomen maineikkain rock-klubiksi naamioitunut välinpitämätön, kasvoton kassakone, jolle sinäkin olet vain tilastoyksikkö, joko hyödyllinen tai hyödytön.
Voiton kannalta merkityksettömiä alaikäisiä ei noteerata homehtuneen sianraadon vertaa."

Vaihtoehtoisesti voisitte myös lopettaa sen bänditouhun kokonaan, onhan se nyt hirveää haaskausta maksaa kaikenmaailman esiintymispalkkioita kun menestyisitte varmasti myös baarina ihan hyvin, ja siitähän tässä on kyse. On aina yhtä ilahduttavan murhanhimoa nostattavaa huomata, kuinka kaksi tekijää määräävät loppujen lopuksi myös kulttuurin ja taiteen kysynnän ja tarjonnan suuren yleisön keskuudessa; viina ja raha.

Hauskaa loppuelämää ja tukehtukaa lokinjalkoihin,
Paavi Herbertina Merrique V
Hail Eris.

P.S. Illuminatus-pyramidit logossanne ovat vähän turhan näkyviä. Menee jo mauttomaksi.

~~~~~

En minä ehkä ihan sellaisenaan lähetä tuota, paitsi jos sattuu olemaan jo valmiiksi kovin huono päivä kun lisätiedot keikasta julkistetaan. ;) Mutta kirjoittaminen oli sen verran viihdyttävää, että lieventää vähän odotuksen tuskaa.
Onhan se ihan ymmärrettävää ettei kaikkia voi miellyttää, mutta neiti Autumn ei kuitenkaan liian usein Suomessa vieraile (tuurillani seuraavan kerran viittä päivää ennen kuin täytän 18) ja hänen kokoonpanonsa on se, jonka kaikkein eniten tahtoisin livenä nähdä.

*Huokaus* No, ei auta kuin toivoa parasta, vaikka vaikuttaa siltä että keikka olisi kahdeksalta eli automaattisesti K-18. Hitto, jos olisin kristitty, minulla olisi sentään käytettävissä vaihtoehto Pray Like Hell. (Diskordianistit eivät kauheasti rukoile, ainakaan sen yhden tulvan jälkeen.)
Joka tapauksessa suunnitelmissa on järjestää joukolla Autumn-fanien viktoriaaniset teekutsut Tavastian edessä mikäli alaikäisiä ei sisään päästetä, joten vaikuttaa silti ihan odottamisen arvoiselta päivältä. 21.10.-08 - korsetit, teekannut, kajalit ja puuterit mukaan! Ja jonkun mukaan sieltä on vain yksi varsinainen ulospääsy, eli pääsenpä ainakin näkemään Emilien ja hänen armeijansa. *Fanityttöilee* Kolmannen maailmansodan aikaan minä olen Veronica's Kissing Armyn kersantti. :P Vähintään.

2 kommenttia:

Miikael Kosmos kirjoitti...

Tavastian maine alkaa nykyään olla aika kyseenalainen. Vanhasta legendasta ei taida olla enää kuin puitteet jäljellä.

Reikall kirjoitti...

Tiedäthän, mitä sanotaan: "Vanha maa ei todellakaan ole barbaarisen maineensa veroinen."