keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Äärimmäisen Tärkeä Ilmoitus

Boomtime, Confusion 51, 3174



Jumaleissan! Tuo on hilpeää. Jep, se on vanha, mutta aina välillä sille nauraa silti vedet silmissä. :P Esimerkiksi kolmelta yöllä. <- loistava tekosyy kaikkeen.

Erm, niin. Se tärkeä ilmoitus oli, että minä olen noin 29. päivään asti (ja luultavasti jonkin verran sen jälkeenkin) kaikkien viestintävälineiden ulottumattomissa larppireissun takia. Voitte kokeilla savumerkeillä tai rukouksilla jos välttämättä pitää saada yhteys, mutta en takaa toimivuutta. Ja jos ikävä iskee, voitte aina katsoa tuota videota ja muistaa, miksi onkin hieno juttu että minä olen jossain korvessa hukkumassa suohon ja eksymässä metsään.

4 kommenttia:

Cara kirjoitti...

Hui että, mikä ihmeen ilmestys tuo video oikein oli?! Virnett on aika vaikea pyyhkiä pois naamalta, kun näkee jotain tuollaista. Ihan tosi, kuka...mikäihme... ... Joo. Näin ensimmäistä kertaa äsken, vaikka vanhaksi mainitsit. (Onko sinulla lisää loistavia vanhoja joita en tiedä? :p)

Reikall kirjoitti...

Hii, pitää varmaan joskus etsiä Youtuben wanhahkot helmet ja listata jonnekin. Kahden kilon siika? :P http://www.youtube.com/watch?v=ugl42dbJyz0

No tuo menee vähän eri sarjaan, mutta aika härö sekin.

Cara kirjoitti...

Hou! :D
Meseen jokupäivä? Koukutin Emperorin sinun teksteihisi. Hän tunnusti nauravansa. ^^

Reikall kirjoitti...

Jeps, yritän hengailla linjoilla vähän useammin taas lähiaikoina. :)

Jii-haa, ja terveisiä Emperorille. Jos joku lukee näitä tekstejä ja vielä pystyy nauramaan (eikä esimerkiksi itkien hakkaa päätään näppäimistöön), olen saavuttanut jotain.
Mangokulhon?
Moni ei tiedä ja harva arvaa.