tiistai 28. lokakuuta 2008

Pyromaani palaa Nuotioon

... vaikka se kyllä edelleenkin on oikeasti Tuokio. Ja tämä on totuus! (Tämä otsikko on valheellinen.)

Sweetmorn, Aftermath 9, 3174

Oujeah, back on track! Sopivasti ennen NaNoa olen saanut viime päivinä räimittyä pitkällistä puolikirjoitusblokkiani turpaan niin ettei mitään rajaa. :P
Ja tekstien laatukin on korkea kuin Kekkosen hiusraja. <- Tuo oli kovin absurdia sarkasmia, mutta ei se mitään, eläkää valheessa! Mwahahaa, tai jotain!
Olen ottanut tavoitteekseni nyt ihan oikeasti ryhtyä taas nuo/tuotio/kioaktiiviksi. (Olipas sankarillisesti ilmaistu.) Ensimmäistä kertaa aikoihin jokin asettamani tavoite on myös toiminut suhteellisen hyvin. Jii-haa, sanoja!

Syysloman unenpuutteesta johtuen teillä kaikilla on perjantaihin asti lupa käskeä minut nukkumaan milloin tahansa kun tekstini mesessä/foorumeilla/täällä alkavat vaikuttaa liian hysteerisiltä. Tai no, ehkä eroa ei huomaa netin välityksellä kun kirjoitukseni muutenkin tuppaavat vähemmän selkeitä olla, mutta irl-kavereita on aihetta sääliä kun käyttäydyn vielä tavallistakin typerämmin ja sähellän vähintään triplanopeudella. Mutta kyllä se tästä, kunhan taas saan unirytmiini edes vähäsen järkeä - kärsi liikaa keikasta, larppaajien talonvaltauksesta, Twin Peaks -maratonista, yömesetyksestä ja siitä äkillisestä kirjoitusvimmasta. Kummasti en saa vieläkään nukuttua keskimäärin ennen viittä, mistä seurasi maanantaina jonkinlainen romahdus. Onneksi Emmi oli yllättäen lähes samassa tilassa ja hekotteli kanssani nurkassa... ööh, mille? Kukaan ei tainnut sanoa mitään hauskaa. Mutta niin aina, niin aina.

Joku kysyi, miksi en ole hehkuttanut The Keikkaa täällä. Siihen on olemassa yksinkertainen syy*: en kertakaikkiaan pysty hehkuttamaan sitä riittävän kuvailevasti, jotta sen hehkutettavuus kävisi kaikilla tasoilla ilmi. Hieman apua tarjoaa tämä keino.

Ohjeet: klikkaa suuremmaksi ja tulosta tämä kaavio. Laita se seinän oikeaan kulmaan lattianrajan tuntumaan.
Osta tikkaat, seinillä kävelyn mahdollistavat imukupit tms. härpäkkeet, kapua mahdollisimman kauas vasemmalle katonrajan tuntumaan ja länttää nurkkaan sinitarrapiste. (Talon laajennus tätä tarkoitusta varten on hyväksyttävää, jos katto esimerkiksi on kymmentä metriä matalammalla.)
Palaa tulostimen ääreen. Printtaa Autumnin kasvot, kiipeä takaisin sinitarralänttisi luokse ja kiinnitä kuva siihen.
Ota taskustasi sieniveitsi ja tee sillä haava sydämesi kohdalle. Tämän jälkeen kirjoita seinään verelläsi Emilie Autumnin keikka. Palaa maan pinnalle ja katso, se on kaaviossa melkein oikealla kohdalla!
________
*Oikeasti se syy oli laiskuus, mutta ei se mitään.

2 kommenttia:

Jiri Toivio kirjoitti...

Kaaviosi on aika reps. Mikä ihme ja kumma on XKCD?

Hähätihää, alankin tästä lähtien passitella snuua untenmaille. Ei, katos perhana, siellä olikin joku ikävä sivuehto ("...kun tekstini alkvat vaikuttaa liian hysteerisiltä.")

No jaa, eipä sellaisen ilmiön aiheuttaminen ainakaan järkevässä mesekeskustelussa ole paljon väärti. Käytämmehän termiä 'järkevä' sen skottiruudullisessa merkityksessä.

Reikall kirjoitti...

XKCD on ehkäpä nörtein nettisarjakuva ikinä. :P

Kiitoksia, sinun nukkumaanpassituksesi ainakin vähän rajoitti seniltaista kukkumista. Muuten porukka ei tarttunut tilaisuuteensa läheskään niin hyvin kuin olisi aihetta, taisi jäädä noin kolmeen huomautukseen. ;)