tiistai 14. lokakuuta 2008

Melkein Chaplin

Pungenday, Bureaucracy 69, 3174

"Miks ihmisillä on kauniimpi ääni kun ne ei voi puhua?"
"Hä. Koska Anni on hiljaa."
"Onneks katseet ja keskisormet ei voi tappaa."

Sen lisäksi että elämässäni on oletusarvoisesti liikaa saippuasarjan piirteitä, olen nyt siirtymässä mykkäelokuvien pariin. Meni ääni viikonloppuna kohtalaisen tehokkaasti (khehee) ja maanantaina en saanut ulos kuin kovin epämääräistä kähinää, enkä eilen kovin paljon enempää. Kannoin sitten koulussa vihkoa, johon kirjoitin sanomani. Hienoa ja epäilemättä ajatuksiaherättävää lukea jälkikäteen, mistä päivän aikana oli keskusteltu, mutta mihin ihmeeseen liittyi kommentti "Hampaat on toisaalta monesti valkoisia palikoita"?
Keskisormet tosiaan lentelivät ihan kohtalaisesti kun en muutenkaan voinut kavereille kuittailla (mokomat kun pilkkasivat joka välissä ;_;), ja vihon käytetyin sivu lienee kansi, johon on isolla kirjoitettu HV. Hyödyllinen on myös "TURPA KIINNI, JENNA." :P

Sain myös käteeni hyvin katu-uskottavan maalarinteippipätkän, jossa lukee Mykkäpervo, johtuen luultavasti siitä että aina kun yritin viittomalla selittää jotain, se käsitettiin poikkeuksetta ihan täysin väärin. Ei sitä nyt kaikkea niin tarvitse ajatella (sanon minä? Jaa. -_-)
Hyvin mielenkiintoista oli kuitenkin ja paljon leppoisampaa kun ei tarvinnut suotta vastailla kysymyksiin tai muuta turhaa. Harmi että ääneni alkaa nyt palautua. Taidan kyllä nyt muutenkin lopettaa puhumisen kokonaan, muita pännii niin julmetusti kun eivät kuule Jännälandian viimeaikaisista jännätapahtumista. Ha.

The Keikkahan on ihan kohta, mikä tarkoittaa sitä että maailmani on täynnä perhosia, kukkasia, sateenkaaria ja koiranpentuja.
... Ja ostoskärryjä. Mistä nuo ostoskärryt ilmestyivät? No, kaikkea sattuu.

;P

Ei kommentteja: