keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Konetontun kosto

Sweetmorn, Bureaucracy 62, 3174

Minä en nyt tajua tätä ollenkaan. Niin sitä aina välillä huomaa että ei oikein vieläkään hallitse kunnolla näitä todellisuusasioita. Mitä minä tein silloin kun muut hankkivat sosiaalisia taitoja?
... Ei nyt mennä siihen Return to Krondorin pelaamiseen taas.
(Tuo ei sitten ollut angstaamista, päinvastoin. Ottakaa siinä nyt sitten selvää mistä on kyse. :P)

Jaahans. Mysteeristä toiseen; mistäköhän helmetistä viimeaikaiseen sivuhistoriaani olivat eksyneet ...aaaarrghh...-nimisen turkkilaisen blackmetal-yhtyeen sivut? :D Syytän tästäkin David Bowieta.
Aika laatukamaa näköjään.

Konetonttuni, joka aiemmin on tyytynyt vain kaatamaan koneen aina kun Bowien kuva ilmestyy näytölle, kaipaa ilmeisesti wanhoja kunnon bläkkisaikoja, kun kuuntelin vielä aktiivisesti Burzumia ja Thy Serpentia. Sitä mukaa kun musiikkimakuni on laajentunut epämääräiseen avantgardeprogemetallipörinään, on koneeni alkanut hidastua ja tosiaan kaatuileekin ihan kohtalaisen usein. Viimeinen niitti oli epäilemättä se, että uhkasin tutustua Bowien musiikkiin.
Ehkä jos nyt kuuntelen wanhoja kunnon rääkymismetallibändejä sekä ...aaaarrghh...in musiikillista neroutta, koskettavia sävellyksiä ja, hmm, turkkilaisia lyriikoita, onnistun lepyttämään konetontun? Se vaikuttaa kovan luokan metallistilta.
Ja jos sekään ei auta, on pakko palkata ninjoja nyysimään minulle kannettava, koska tämä alkaa olla luokkaa tervassauinnin MM-kisat täyshaarniska päällä, kädet kylkiin jesaroituna, turska sukassa ja hevosenraato perässä. (Tai ostaa se kannettava itse, mutta se ei ole hauskaa.)

Koulussakin pitäisi melkein olla, pääsisi kerrankin sinne suolle harrastamaan käänteistä suunnistusta. (Sen pitäisi olla olympialaji. Voittaja se, joka viimeiseksi löytyy korvesta!) Mutta minkäs teet kun on kuumetta eikä nyt kehtaa ihan hirveää Panadol-putkea vetää kun esimerkiksi lauantaina pitää ottaa Olavi Virta -revanssi. :) Ja siitä ei enää pitkä aika Teh Keikkaan! W00tw00t!1!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaihda nyt oikeasti se viereisellä pöydällä oleva kone siihen näyttöön kiinni, siinä on enemmän megaherzejä ja gigabittejä ja tottelevaisepi Machine spirit (which sings to me).

Veljesi armas rakkahin :P

Reikall kirjoitti...

No eikä, sen tonttu on ihan yhtä syvältä kaatuilemisen suhteen ja lisäksi joutuisin näkemään vaivaa. Ajattele, tökkäämään muutaman johdon reikään ja muuta. Plus sillä ei ole yhtään tiedostojani, kirjanmerkkejä, sivuhistoriaa eikä muutakaan.