sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Superpalloja ja ja

Boomtime, Aftermath 50, 3175

WOAH-
En aiemmin tajunnut, että LMNO osaa tehdä musiikkia. Siis sellainen varsin loisto ihminen principiadiscordian foorumilta, joka aikoinaan Black Iron Prisonia väkerteli innoischaan ja nykyään muuta kaikkea. Mutta kuka klikkaa pientä vaatimatonta musiikinmainostuslinkkiä keskellä BlingBlingAllekirjoitusta, jossa on quoteja ja kuvia? Quoteja ja kuvia, man!

Mutta nyt klikkasin ja peräti tuonne sivupalkkiin lykkäsin widgettinä. Näköjään on niin käynyt kaikille niille harvoille asiallisille topiceille sillä foorumilla että janttari väkersipäkersitiivisti niistä lauluja! Ha! Hämähäkeistäkin! <3 Okei, on samoja asioita käsitteleviä sanoituksia toki melkomonesti aiemmin nähty, mutta kun on itse ollut mukana noissa keskusteluissa niin hirveän söpösti alkaa melkein tuntua siltä että diskordia voisi teoriassa johtaa johonkin ja Saada Aikaan, ei lainkaan epämiellyttävä tunne. Jes, kuulun eeppisvaaralliseen lahkoon, eiku mihin (lähinnä mekastavaan)
En nyt sillä tapaa kuulu oikeastaan. Tai siis minusta on keskimäärin hauskempaa olla superpalloisempi ilmiö, en juutu asioihin kiinni mutten myöskään saa kovin pitkällisesti kai oikein otetta mistään - vähän enemmän koen olevani ulkopuolella aina kun ne muut ja kaikkea yhyyangstia, jokei edes kyllä erityisen angstia ole.

Mutta tavallaan voisi sanoa, että PD.com on pitkälti superpalloautomaatti, ja kaikkihan nyt on kauniimpaa jos satamiljoonaa eriväristä sellaista poukkoilee ympärillä. Palloa, ei automaattia. (Okei, kyllä ne päähän kopsahtelevat ikävästi, ja päätyvät Prisman katolle miiteissä, mutta metafora ei nyt taida yltää ainakaan jälkimmäiseen asti. Tai no.)

Myöskin Pakanaverkon foorumeille sain aikaiseksi liityskellä, se kun taisi muistaakseni jossainmäärin vakavakavaa osaa näytellä eris-tymisessäni aikoinaan. Niitä maailmankaikkeuden mätäpaiseista hurmaavimpia on sielläkin, ja siis... Monta. Ää. Minusta minä joku vuosi sitten niitä sieltä haeskelin enkä löytänyt ainuttakaan diskordianistiksi tunnustautuvaa. Tämähän nyt taas motivoi äärettömissä määrin esmes yhteyksiä luomaan Suomen porukoihin boing boing. En kyllä sivuhuomiona lainkaan yhteyksiä osaa luoda, mutta niitähän toisaalta aina spontaanisti vain tapahtuu? Voisin toki aloittaa sanoutumalla irti pian koittavasta önnönnkummanluoksejouluna-draamasta ja lähteäkin pakanamiittaamaan Kuopioon. Eiku? Myöskin iskeä sieltä kaikki pitkälettiset would-be satanistipojat

Also, koska ei asioita ilman kukkaruukkuja: minusta erehdykset ovat kertakaikkiaan aliarvostettuja, kun kaikkien pitäisi olla ultimateonnellisia nyt ja heti - eikö se nyt käy kyllästyttämään jos ei mitään koskaan kaipaa. Lähinnä ilmaantui mieleen kun jotain nostalgiareaktiota aiheuttavaa juttua popittelin. <3 Olette kaikki pitkälti parhaita.

Miten muuten minusta tuli Kontu-miitin majoittajajutskari? Hämmentävää. Olenhan sinne jopa joku vuosi sitten muutamia viestejä vahingossa kirjoittanut ja vähäsenaikaasitten irkkailin niiden kanavalla, nyt on sitten jo jeedolphininluonamiitti!!1 Cool. :P

Onko lauseidenmuodostukseni ollut aina ihan tällätapaa rikkonaista? Vähän tuntuu siltä että kädet vain hajoilee pitkin näppäimistöä tosi apassisti, saattaa liittyä tosin siihenkin että olen nukkunut tarpeeksi, woaaah.

Ei kommentteja: