lauantai 8. marraskuuta 2008

Örfingtonin näkemys kanadalaisesta avantgardesta

Minun huoneessani on lämmitys! Kyllähän tässä on ihan hyvin patterin hajottuakin elelty ja kylmässä nukkuminenhan karaisee, tunnetusti. Kuitenkin ihan hyvä, koska minulla on aika pitkään muka ollut lievä nuha viidentoista asteen lämpötiloista johtuen ja ulkona alkaa olla jo viileä, näin olen kuullut puhuttavan ainakin.
Nimesin uuden patterin Örfingtoniksi noin kaksi minuuttia sitten. Tähän mennessä se on kantanut nimeään kunnialla. En kyllä tiedä miten moista nimeä kannetaan, mutta ei sillä väliä, se liikkuu pyörillä.

Eilenpä olin taas sankaroimassa synttäreillä, mikä se on kun ei enää kukaan jurota vain yksin kotona ja koulussa mainitse ehkä ohimennen, että juu, no täytän minä tänään vuosia. Yön ohjelma oli ilmeisesti Johnny Depp -keksejä (älkää kysykö -_-), tavallisia keksejä, yleistä urpoilua kuten hakaneulakorvarei'ittämisen äärimmäisen kiinnostunutta seuraamista ("Se on sitten mun vika jos Meeri saa aidsin." "Tuon ei varmaan pitänyt kuulostaa ihan tuolta?") sekä Sonata Arctican hoilaamisen arvoisen tuotannon läpihoilaamista (voihan nostalgiaan hukkuminen!), koska se on ainoa jota riittävän moni eli kolme osasi ulkoa. Laulamme mieluummin kuin hyvin! Olin ainoa joka laulaa niin matalalta kuin Good Enough Is Good Enough, sen siitä saa kun laulaa keskimäärin aika möriseviä lauluja. O_o
Se oli omituista, vaan omituisempia keskustelunaiheemme. Niin aina, niin aina. Enkä vieläkään tiedä, miksi kaikkien mielestä on kuulemma niin mukavaa kertoa juuri minulle asioita, jotka liittyvät käsien raiskaamiseen ja eläinpornoon. Jenni tai joku kyllä sanoi että minulla on parhaat reaktiot perversseihin lausahduksiin, mutta kyllä se silti vähän pelottavaa on että kaikki nuo lauseet alkavat sanoilla "Hei Anni, tiedätkö mitä".

Hmmhmm, ja asiasta palloon taas. Miittiä ensi lauantaina, minulla on enemmän lakritsipussia kuin lakritsia, ja mistäköhän huishelvetistä taikoisin automaagisesti rahaa notta voisin ostella musiikkia kuten Diablo Swing Orchestraa sekä (etenkin) uneXpectia, joihin äskettäin törmäsin, ja lisäksi vielä vaihtelun vuoksi lähteä ninjailemaan ympäri maailmaa.

Älkää katsoko, se on animua, mutta kuunnelkaa. Tuon kutsuminen mielipuoliseksi on tosiasioiden vähättelyä! Varsinkin kun siinä on ainaki sata eri laulunpätkää putkessa ja sanoitukset ei käy silti yhtään vähemmän järkeen, vaikka ne lukisi peräkkäin. Loistoa on, vaikka ystävämme YouTube sisältää harmillisen vähän uneXpectin parhaita kappaleita.

Nyt voisin NaNottaa, ellei satu ilmaantumaan esteitä kuten messengeerius. Ai, ja laittaa vaikka Örfingtonin käyntiin, ei se tuossa vielä lämmitä kuin korkeintaan mieltä. Ja mitä otsikkoon tulee, noin niin kuin lämpöpatteriksi Örfington arvostaa kanadalaista avantgardea suuresti!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jeh, oli kyllä vaihteeksi taas hauskaa. :) Ja pian on sit Laaman synttärit, mitäs sankaruutta siellä keksisi? :D
Terveisiä Örfingtonille!

-Teh Wolfie-

Jiri Toivio kirjoitti...

Örfington saa terveiset minultakin. Voit taputtaa sitä puolestani päälaelle.

Ensiviikolla miitti. Saas nähdä miten se yksi pieni&viaton, Sapphire, pärjää. Tai ehkä paremminkin, miten sen kaitsimet meihin suhtautuup.

Claës

Reikall kirjoitti...

Juu ;P Mitäs ihmettä, Laamalandiaankinko piti olla menossa. Miten minun irl-kavereiden vanhemmat on kaikki lisääntyneet niin samaan aikaan, minen ala kun NaNo häiriintyy teidän synttärisankaroinneista! Minä tahdon nörtteillä, syntykää joskus toiste!
(No joo, olen minä tulossa :)

Hmm, miittiä odotamme innolla. Eiköhän se hengissä selviä, mutta traumaterapiakustannukset voivat taas kerran olla korkeahkot. Toivottavasti hänen vanhempansa ovat suhteellisen suvaitsevaisia, tai voi olla että jotkut meistä järkyttävät vähän liikaa. ;P

Örfington kiittää ja kumartaa, tosin varsin jähmeästi, koska se on pyörillä kulkeva metallipalikka.

-Paavi Herbertina Merrique V, kaikkien tiaisten itseoikeutettu hallitsija, piirtoheitinlandian armoitettu valtiatar, Sherwoodin metsän sukkahousumonopolin omistaja, neonvihreä menninkäisenpuolikas, itsemurhaa tavoittelevien uv-valoa säteilevien shakkinappuloiden kuningatar (sekä torni), yhdeksäs, Anton LaVeyn kovin kristillisen seurakunnan saarnatuolista kaikuvien sanojen volyyminupin kaitsija, Cow&Chickenin piirtäjän sisäinen demoni, valepukuinen Darkki, aivan jumalattoman uskomaton ninja sekä sinun isäsi (juuri niin, isäsi!)-

Cara kirjoitti...

Oi, Örfington on aivan takuulla näkemisen arvoinen lemmikkieläin. Tarvitseeko häntä ruokkia sen enempää, vai onko hänellä ihan oikea ruokintaletku?

UnXpectd kuulostaa... spagetilta. Onnea vain taas kerran minun järkyttämisestäni.

Voi pikku Sapphiren vanhempiparat, voin kuvitella ilmeitä teidät kohdatessaan (Vaikka en ole teitä tavannutkaan, mutta minulla on korvat ja meilenkiintoinen mielikuvitus)...

Tämän viestin sanavahvistus on kerrankin jotain järkevää! Siinä lukee testi. Siis Testi. ^^

Eilen oli ihan kohtalaisen (suuressa määrin enemmän kuin) hauskaa. Päätin jatkaa sen raamattu-jouluevankeliumi-tulivuorenpurkaus-luvun työstämistä vielä. Avasin juuri raamatun tähän viereen ja lähdetään kohta kohdalta etsimään työstämisen arvoisia juttuja. ^^

Tulipas pitkä. Bye. ^^

Reikall kirjoitti...

Örfington syö yllättäen lähinnä mukavuuttani, sillä olin tottunut jääkaappiin ja nyt normihuoneenlämpö on tuskaa. (Sunnuntaisin hän kylläkin pärjää kaurakekseillä ja sammakonpuolikkailla.)
Sammutan mokoman, katsotaan uudelleen sitten kun ulkona on vähän kylmempää kuin muutama pakkasaste. Ja siihen asti varmaankin jeesusteippaan sen kattoon, tulee parempi fengshui. Sängyn yläpuolelle jotta aistit pysyisivät valppaina kun otsaan voi räimähtää koska tahansa epämääräinen metallimötikkä. Örfington, sinä yöunieni vihollinen!

Spagetilta? Haukuitko sinä, hyvä herra, minun sandaaleitani ylipainoisiksi?

Oujeah, Raamatun uudelleenkirjoitushan on vain lievästi kunnianhimoinen projekti noin niin kuin marraskuulle. :P

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kommentit pitää näyttää Sapphirelle...

Anonyymi kirjoitti...

Heih, älkä pelätkö mielenterveyteni puolesta.Vanhempani ovat terapeutteja, saan varmasti alennusta nuortenpsykiatrilta kun hän tuntee heidät..Ja minun äitini on tavannut hyvinkin omituisia ihmisiä. En usko että hän pelästyy teitä.(Kovin pahasti..Paitsi jos olette siellä puskassa)

Sapphire.

Reikall kirjoitti...

Heissan! Okei, kyllä me sinun mielenterveyteesi luotetaan. ^^ Jes, ja minäkin olen tavannut aika omituisia vanhempia mutta hyvä jos sinulla on ymmärtäväiset sellaiset. Ehkä pysymme myöskin poissa puskasta, ellei joku heitä sinne minttusuklaakeksejä! (Whee, ja kiva nähdä miittaajien joukossa uusia kasvoja.)

... Oikeasti olemme ihan mukavia vaikka yritämmekin väittää vastaista.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti ainakaan ette syö ketään miiteissänne, koska Saffe taisi jäädä eloon. Häneltä tosin ei tullut tarkkaa selostusta miitistä (vaikka yritin inttää häneltä kaikki miitin yksityiskohdat mesessä, murr!) joten onneksi on se puintikeskustelu, että sain tietää suurinpiirtein mitä teitte. (Minäkin haluan tunkea mukaan johonkin miittiin!!!)

Ja Örfington olisi varmaan mielenkiintoinen tuttavuus. ^^'

-Saffen(=Sapphire) ystävä, vielä pienempi&viattomampi, tuo anonyymi tuossa Saffen kommentin yläpuolella.

Reikall kirjoitti...

Hehe, kannattaa tunkea mukaan, se on parasta mitä voi tehdä ilman piirtoheitintä ja säkillistä koirankarvoja. ^^ Kunhan siihen tottuu, minä olin ensimmäisissä miiteissäni ihan hirveän ujo.

Hmm, jäiköhän hän eloon? Vai jäikö hänelle sittenkin traumat? :/ Puintiviestiä?

Anonyymi kirjoitti...

Juu, elossa on, ellen keskustele päivittäin mesessä haamun kanssa. :P Ja traumoja ei (ainakaan pahasti) tainnut tulla, koska hänen viestinsä ovat edelleen aivan yhtä järkeviä kuin ennenkin. (Ehkä vähäsen entistä järjettömämpiä, eroa on hankala huomata.)

Ja Saffe varmaan tykkää kun lavertelen kaikkea HÄNESTÄ mutta jätän mainitsematta mitään itsestäni... (Ja aikunkivaa. Sain painostettua Saffen kirjoittamaan siihen miitin puintikeskusteluun. Eläköön toisten painostaminen!)

-Edelleen se sama anonyymi.