keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Hey, this could be our last night on earth!

Pungenday, Bureaucracy 34, 3174

http://www.xkcd.com/474/

Ei se CERN onnistunut sitten maailmaa tuhoamaan. Damn, damn, damn.
Tai ainakaan ei vielä vaikuta siltä, voihan se olla että niillä sittenkin on siellä hitaasti kasvava pikkuinen musta aukko, joka parhaillaan murmeloi hiukkastörmäytintä ja tuhoaa maailmaa. Olisi se vaan niin pirun hienoa nähdä maailmanloppu, mutta ehkä minun on taas kerran tyytyminen 21. 12. 2012 odottamiseen - silloin on ainakin melko varmasti jonkun foorumin miitti. :P

No jaa, on se ehkä ihan hyvä juttu että saamme vielä jatkaa porskuttamista maapallolla. Eihän siitä nyt yhtään mitään tulisi jos ihmiskunta ei ehtisi nähdä Haile Selassien, Etiopian viimeisen keisarin ylösnousemusta haljenneesta mangokulhosta. (Olen varma, että sitä se suunnittelee. Ovela pirulainen.)

Oli jotenkin oudon unelias päivä. Kukaan ei oikeastaan tehnyt mitään, koulukuvat lähinnä otettiin ja jostain syystä tuntui ihan siltä kuin kevätlukukausi olisi lopuillaan. Tajuttiin muun muassa, että jengi on ysin jälkeen lähdössä ihan eri kouluihin ja meidän pitää keksiä miten voidaan jatkaa The Mörköporukkana elämistä, vaikka olemmekin hajaantumassa. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että yhteydenpitoa on jatkettava. (No, melkein kaikki :P "No te ootte kyllä aika paskoja tyyppejä. Mä otan tän kaverikuvan vaan että pääsen liikuntatunnilta pois." Mutta tuo on huumoria johon on tullut totuttua tässä porukassa. <3) Sen kunniaksi menimme liikuntatunnilla ostamaan suklaata ja istuttiin auringonpaisteessa penkeillä jauhamassa scheissea, kun muuten ollaan niin kilttejä oppilaita. :P
Ainakin meillä on ropeseura! Joka kokoontuu ensi viikonloppuna. Huolestuttavaa kamaa odotettavissa, mutta ei se mitään. Sain jopa kotisivujen random-osiota päivitettyä vähän ja sanastokin pitäisi sinne saada aikaan, kun meidän koodikieli on niin pro. :)

(Eilen sain jopa aikaiseksi katsoa sen Labyrintin, ja täytyy sanoa että parasta mitä vähään aikaan olen katsonut. ^^ David Bowie on loisto, pitänee perustaa Jareth-fanikerho nyt samantien. Tosin elokuvan jälkeen kone kaatuli spontaanisti vähän väliä, syytän niitä musikaalinumeroita tästä. :P)

2 kommenttia:

Lesandre kirjoitti...

Huomenta.

Sinulla tämä sarake Jännä elämä sen kun jatkuu. ;) Tiikeri ei pääse juovistaan. Mutta niin.
Et viistisi vaihtaa linkin nimeä minun blogiini. Ei se enää ole sitä "wanna be angsti elämä sukkaa tekstiä" Mutta fonttiväreistä ei luovuta.
Ja okei olit oikeassa optimismi kannattaa. ;)
-Resspa

Reikall kirjoitti...

(No nii, mitäs minä sanoin. Optimismi on hienoutta. :P)

Jeps, vaihdettu. Käykö tuo?