sunnuntai 17. elokuuta 2008

Ropeja, miittaamista ja antikirvesmurhaajia

Boomtime, Bureaucracy 13, 3174

Elämä on ollut melko mielenkiintoista tässä viime aikoina. Jonain tylsistymisentäyteisenä koulupäivänä joku sankari (mitäänentunnusta) keksi, että olisi varmaan ihan loistoa saada Punkaharjulle roolipeliporukka. Nyt meillä onkin sitten PuRo, jonka jäsenmäärän huikeus ylitii kaikki ennakko-odotukset. Jummijammi, jo pelkästään foorumilla kahdeksan! :P
Porukka myös innostui (vähän liikaakin) larppaamisesta, ja koska sattuneesta syystä telttoja, astioita ja vaatteita löytyy noin niin kuin shitload, niin mahdollista on että jo tänä vuonna saadaan aikaiseksi talvilarppi, tai ainakin kesällä sähelletään vaikka mitä. 13.9. olisi tarkoitus vallata Savonlinnan tori viktoriaanisissa asuissa (tai keskiaikaisissa, riippuen mitä löytyy) ja järjestää sinne teekutsut. Huhujen mukaan myös piisamikahvia on, tosin minttuviina pitänee korvata minttukarkeilla. Eihän me nimittäin mitään teinijuoppoja olla. Mutta piisamikahvi on parhautta, ja pitää sen sentään minttusuklaalta maistua. Omnomnomnom.

Lauantaina sankaroitiin Hämeenlinnan Keksiaikamarkkinoilla, kopioinpa saamattomana lähes suoraan puintitopicista.
Jännin miitti aikoihin, sopivasti arvaamattomia käänteitä ja suunnitelmatta harhailua unohtamatta tietenkään väsynyttä lonkeroläppää. Mikäs sen hauskempaa.
Juna-asemalla punatukkaisen hamegoottijannun eli Morgan Bloodin löytäminen ei tuottanut suurempia ongelmia ja siellä sitten istuttiin kiskomassa jotain minttukeksejä naamaan ja juttelemassa ropettamisesta tai jostain. Tarkoitus oli mennä antikvariaattiin muttei ollut auki.
Itse markkinat kuluivat kojuja kierrellessä ja aseita ihaillessa. Morganin kanssa koetettiin kovasti etsiä jostain heliumilmapalloja, mutta kun ainoa vaihtoehto olisi ollut niiden pikkulasten ryöstäminen (mikä on kovin epäkohteliasta), niin tyydyimme katsomaan kateellisina. Däämn.

Jossain vaiheessa sattui vain lievästi tahallaan toteutettu viimeisestä junasta myöhästyminen. Heehee. Eihän siinä muuta voinut tehdä kun lähteä Helsinkiin jatkamaan miittiä.
Clark saatettiin porotanssin kera junaan, sen jälkeen ehkä hengattiin jossain. Ja kaalirinki piti kokea, vaikka se kaali olikin jäävuorisalaatti. Jossain sen jälkeen Sally lähti Espooseen espoilemaan.
Omenahotelliin yritettiin päästä ja melkein onnistuttiin, mutta sitten se olikin täynnä, joten kun Cresekin meni nukkumaan niin minä ja Morgan gootteiltiin kahteen asti Batmanin kanssa. Jokeri on kova jätkä.
Leffan jälkeen jatkettiin jonnekin (eteenpäin luultavasti) ja heitettiin jotain yleistä randomläppää. :) Hauskaa oli eikä edes mennyt kovin hysteeriseksi hihittämiseksi, ainakaan siltä osin mitä muistikuvia on jäänyt. Se Hesburgerin seinällä ollut onnellinen perhevalokuva oli melkoisen psykoottinen ilmestys siinä vaiheessa. Pahempaa kuin vuohi, jolla on juustomakkaran näköisiä lonkeroita.
Juna-asemalla datattiin vähän aikaa ja nukahdettiin sitten epämääräiseen puolihorrokseen tietokonepöytiä vasten jossain siinä seitsemän maissa. Jossain vaiheessa muistaakseni julistettiin se tuokiomiitiksi ja aiottiin kirjoittaa miittiruno. Runosuonenveto iski kuitenkin pahemman kerran, en taida kopsata lopputulosta tänne. Saatte itse etsiä Riisistä. :P Loppuhalauskin meni sähläämiseksi, koska molemmilla oli liikaa goottihärpäkettä ja sattui eräänlainen takertumisefekti. *Wirn*

Ihan loistoa oli ja hienoja tyyppejä olivat kaikki. ^^ Tuli vähän noottia kyllä kerrankin vanhemmilta tästä jonkun tuntemattoman porukan kanssa ex tempore Hesassa hengaamisesta, kun samana päivänä uutisoitiin kovasti niistä noin minunikäisistäni tytöistä, jotka oli murhattu. Jätin sitten mainitsematta että olin koko yön periaatteessa kahdestaan parikymppisen lateksihametta käyttävän jannun kanssa, jota en ikinä ennen ollut nähnyt. :P Eikä edes ollut mikään kirvesmurhaaja.
Ha. Hengissä ollaan.
Ja uusiksi vaikka heti! Ensi kerralla pitää tosin väistämättä päätyä junalla vähintäänkin Vladivostokiin.

Mitäköhän muuta olen tässä Conin jälkeen hommannut. No, ensimmäinen epävirallinen puroutuminen koettiin maanantaina - kaalirinki, piisamikahvia, suklaakeksejä ja yöhiippailu Vaahersalon pimeillä kaduilla Jokeri-meikit naamassa (oli pakko kokeilla). Siellä istuttiin sillalla filosofoimassa kaatosadeukkosessa, näyttäen luultavasti pahemman luokan narkeilta. Hieno hetki.

Tänään olin flunssassa eli nukuin univelkoja poies. Niitä nimittäin oli. Elämä on ihanaa, kuten muuan iivariudella on tapana toisinaan asia ilmaista.

5 kommenttia:

Lesandre kirjoitti...

No ei sinullakaan näytä huonosti menevän. ;)
Puro-> Randomia-> Piisamikahvi!

Yei kerrankin jotain missä olen osallisena on päätynyt nettiin.;D (Okei se nyt ehkä oli sinun ideoimasi, mutta...

-Resspa

Jiri Toivio kirjoitti...

Luultavasti sangen epäolennainen sivuhuomautus, mutta junasta katsottuna näytit vähän Vekulta porotanssin tiimellyksessä. Tuli sellainen analepsis viime maaliskuun tammiittiin.

Iivarius. Joku koitti joskus nimittää Iivarin ideologiaa iivariusmiksi, mutta itse kutsuisin sitä ennemminkin iivarismiksi. Iivari on aikamoinen pers-oona, tosin ilman väliviivaa.

D.Clark

Cara kirjoitti...

No juuri näin sen kuuluu mennä...

Iivarismi se on. Se uis-härpäke sinne väliin pilaa koko ideologian. Ihan totta. Clarkkis on ihan oikeassa.

Siun blogisi kautta minä muuten jäljitin edellämainitun henkilön bloginkin. Hän kun oli kommentoimut minulle ILMAN linkkiä omaan blogiin! *ärsyyntynyt*

Törkimys, mutta ihan mukava sellainen. ;)

Xar

Reikall kirjoitti...

Iiivariuiustusuiinismi? :P

Täällä sitä vaan haukutaan ihmisiä pers-ooniksi ja törkimyksiksi. Aika hurjaa radikaaliutta.
...
Tai ehkä pelkkää kaaliutta. Kaaleja olette!

(Olipas taas vaihteeksi harvinaisen selväjärkinen kasa lauseita.)

Jiri Toivio kirjoitti...

Kaaleja? Jesh. Kukkakaaleja. Auringonkukkakaaleja, jos tarkkoja ollaan.

Herrasmiestörkimys. Mikä sana, mikä ortodoksi. Vai olikos se sittenkin paradoksi? Njää, samapa tuo. Olisihan se lystiä kuulua paradoksiseen kirkkokuntaan.