lauantai 7. tammikuuta 2012

Minkä taakseen jättää, sen jne.

Boomtime, Chaos 7, 3178

Olen iltapäiväkolmesta lähtien keskittynyt pelkästään lukion äidinkielen oppimäärään, josta minun nimittäin olisi tämän viikonlopun aikana saatava kasaan puolet. Kello on pian kaksi. Koskapa touhu sujuu sen verran hienosti, että olen ehkä puolessavälissä jo tänään, herää kysymys: eikö näitäkin halvatun portfolioita olisi voinut tehdä joskus vähän aiemmin.
Olisi esimerkiksi voinut jo vähäsen, kainosti ja hellästi, aloitella vaikka ihan niiden kurssien aikanakin. Niillä lukemattomilla tunneilla, jotka sen sijaan istuin, ainakin vertauskuvallisesti ja luultavasti myös kirjaimellisesti, kaivelemassa nenääni. Mutta ei auta: lusmuilu on tieni, ja se tie on minun hyväksyttävä. Tai tehtävä parannus, mutta katsokaapas kun teen hohoho

Hienoin asia, mikä tästä pään hillittömästä tekstinkäsittelyräjähdyksestä on seurannut, on se sellainen tietynlainen irtautuminen kielestä, ns. lämpimämpi-efekti, jonka saa aikaan myös toistamalla jotain sanaa riittävän kauan. Tuo on vielä yksittäisillä sanoilla ihan siedettävää, mutta nyt, väsyneenä ja nälkäisenä, kun koko päivä on kulunut sanoja pyöritellessä, tulkitessa ja järjestellessä, lähestyn jokaista etenkin vähänkin erikoisempaa sanaa jotenkin siten, että minun pitää erikseen hahmotella päässäni sen merkitys. Sitä ennen se vain kuvaa äänteiden sarjaa, joka yhtä hyvin voisi olla vierasta kieltä.
Ymmärtämättömänä? Apurahahakemuksen? Voi jeesus. Hihitys ei lopu milloinkaan.

No, mutta sitten takaisin analysoimaan Poea!
On sellainen kutina nimittäin nyt että tulee hyvä analyysi.

4 kommenttia:

Souli kirjoitti...

jos olisin paremmin perillä siitä mitä sinun pitäisi tehdä, ehdottaisin että kirjotat minun yrjänäesseen ja minä teen sinun portfoliot (mitä ihmettä)

haluaisin vain tekstitaitoa enkä mitään ahdistavaa Luovaa Kirjoittamista

Morgan B. kirjoitti...

Sovellan työskentelytekniikkaasi koodauksen projekteissa kun tuo koodaus on niin jännää (voi, miksi en saa vaan työstää niitä grafiikoita ;___;) Viimeisenä yönä on mielenkiintoista tuottaa täydellisiä taulukkkolaskimia (voi, miten kiintoisaa, kerta kaikkiaan!). Veikkaan, ettei ko. tekniikan lajiin paras lähestymistapa ole "kokeillaanpa, jos tämä tajuaisi jotain tällaista"

Anonyymi kirjoitti...

Liityn tähän kerhoon vähän myöhässä ja hihii, oli hauskaa kirjoittaa 12 sivua kirkkohistorian esseetä 7 lähdekirjan kera deadlinepäivänä. :P Onneksi sain siitä kummiskin nelosen, ei jäänyt itkettämään.

-V

Anonyymi kirjoitti...

MAEMOSES...oh.." so funny"...but guess who just lost her tail....NYE!
Not only that, DOT did, too, and so they got a CONYMAN very REDDY for RELLY ROSSYWAR!
And that's the ROOT of it.
OSIRIS!
Oh sure!
And that means SYLOPA got a POTILLE and that ain't good at all for DR. JAY!
NO SIR!
Them boys going down in their FERSHIPPS with their
BAUTERS and all that BAULVIA is , too!
So you can cut all that BAULSHET cause STING sure has along with COCHOUN and CHOWN!
RED..., she ain't so BIBBITY BOBBITTY BOO, no more!
Either is DISMOTH.
And we all know what that means.
GOOFY talking KIDDOMPS with MP3 and DATIL.