maanantai 4. tammikuuta 2010

Pitäisi

Prickle-Prickle, Chaos 4, 3176 (Tättärää!)

a) mennä nukkumaan 
b) väkertää taidehistoriaa 

-> arvatkaa mitä? En! 

Jumituinpas hissiin muutamiksi minuuteiksi huomatakseni, että vieläkään en ahtaista paikoista vailla ulospääsyä oikein pidä. Ei ollut erityisenkään hilpakkaa mietiskellä, kuinka pitkään kestäisi että joku sangare paikalle saapuisi oven avaamaan. Se oli hieno havainto, koska nyt tiedän vastaisuudessakin välttää kyseisenlaisuuksia, tai vaihtoehtoisesti soveltaa siedätyshoitoa. Suuri elämys, ja silleen. Renklaamalla aikani sain napit sitten toimimaan jee.  

Päivän muut aiheet jaa. Ihmiset on söpöjä, on ne vaan, vaikka yritänkin aina kiivaasti väittää vastaista. Ei toki ihan yhtä söpöjä kuin vaikka pterodaktyylit, mutta melkein samoilla linjoilla kuitenkin (minkä lisäksi niillä on lentoliskoihin nähden tiettyjä olemassaoloon liittyviä etuja). Sitä paitsi Warjomaa tyksi Principian käännöksenalusta hip hip hahaa -> tällaista tämä, mikäli jotakuta nyt nuo ensimmäiset vaatimattomat sivut kiinnostavat niin. Siinä näette suunnattoman hienosti Paintin ja Open Officen Xmen-porukkaa vastaavat supervoimat (tai BearforceYkköstä), joiden jälkeä kyllä parannan ehkä jossain välissä. Vähän esmes nyt se yksi leima vielä englanniksi, mutta muuten äärimmäisen luova copypastan soveltaminen on osoittautunut tieksi voittoon noiden pällifonttien kanssa. Leipäteksti tosin Verdanana pysyköön, elämmehän lähes nykyaikaa ja minä jaksa uusia fontteja alkaa rakentamaan.  

Uudenvuodenmiitin jälkeen kirjoitin taas juttuja. Ha, tiesin. 
Nurinkurista kyllä, minun kohdallani ehkä Taikkari tarkemmin tarkasteltuna toimii vähän kuin A Softer Worldissa.
Ehkä se kuitenkin siitä ennen pitkää, jasitäpaitsi aina voi seikkailla muualla etsimässä haikeuksia ja hajotusta kun ei kerran kelpaa, ni. Kirjoitanpas kuitenkin tunnetilanarkomaniasta toiste pidemmin.  

Haluaisin nyt oikeastaan mennä nukkumaan, mutta kun siivosin patjalinnaa joka pitää imuroida ja kasasin siispä johdonmukaisesti kaikki tavarat pyramidiksi sängylle, niin pitäisi nähdä ältsisti vaivaa. Yhtä seikkailua tämä eläminen kyllä.

1 kommentti:

Cara kirjoitti...

Onnea sen varjokirjasi kanssa, alku ainakin pelottaa lapsoset pois! - Riikka:p